علی صادقی اظهار داشت: سربازان گمنام امام زمان(عج) در همکاری با قوه قضائیه، سپاه، بسیج و نیروی انتظامی، هتاکان به تمثال شهدا و مقام معظم رهبری را در بخش شریف‌آباد دستگیر کردند.

وی گفت: سربازان گمنام امام زمان(عج) در یک اقدام سریع و پس از رصدهای اطلاعاتی و در همکاری نزدیک با قوه قضائیه، سپاه، بسیج و نیروی انتظامی توانستند باند هتاکان به تمثال شهدا و مقام معظم رهبری و امام راحل را شناسایی و دستگیر کنند.

فرماندار شهرستان پاکدشت افزود: این باند که اقدام به شعارنویسی و اهانت به تمثال شهدای معزز و مقام معظم رهبری کرده بودند و قصد بر هم زدن امنیت شهرستان پاکدشت را داشتند، در یک اقدام هوشمندانه سربازان گمنام امام زمان(عج) دستگیر و به دست قانون Law سپرده شدند.

این باند از شروع اغتشاشات اخیر قصد بر هم زدن امنیت شریف‌آباد را داشتند که با هوشیاری مردم و تلاش‌های سربازان گمنام امام زمان(عج) و همکاری نزدیک قوه قضائیه، سپاه، بسیج و نیروی انتظامی نتوانستند به خواسته‌های شوم خود برسند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 348514
  • سقوط مرگبار هواپیمای گردشگری در پرو؛ 13 سرنشین جان باختند

اخبار تاپ حوادث