طعنه پی اس جی به بارسلونا با درخشش ستاره های سابق اش!

به گزارش رکنا، پاری‌سن‌ژرمن در دیداری از لیگ قهرمانان اروپا موفق شد اسلوان براتیسلاوا را با نتیجه ۶ بر یک شکست دهد. در این مسابقه، فران تورس و درو، دو بازیکن سابق بارسلونا، نمایش درخشانی داشتند.

فران تورس که نخستین بازی خود برای پاری‌سن‌ژرمن در لیگ قهرمانان را تجربه می‌کرد، با ثبت سه گل ستاره اصلی این مسابقه بود و نخستین هت‌تریک اروپایی خود را جشن گرفت. او پیش از این در ۵۰ بازی در لیگ قهرمانان اروپا با پیراهن والنسیا، منچسترسیتی و بارسلونا موفق به ثبت هت‌تریک نشده بود.

hjaanbe28

درو نیز که تنها ۱۸ سال دارد، برای نخستین بار در ترکیب اصلی پاری‌سن‌ژرمن در لیگ قهرمانان قرار گرفت و توانست با ارسال یک پاس گل برای فابیان، روی ششمین گل تیمش تأثیرگذار باشد. لوئیس انریکه پس از بازی از عملکرد این بازیکن جوان تمجید کرد و از پیشرفت او ابراز رضایت داشت.

در کنار این نمایش درخشان، یک پیام در حساب رسمی لیگ یک فرانسه در شبکه اجتماعی ایکس مورد توجه قرار گرفت. این حساب پیش از آغاز مسابقه با اشاره به حضور دو بازیکن سابق بارسلونا در ترکیب پاری‌سن‌ژرمن نوشت: «لیگ قهرمانان اینجا برده می‌شود.»

این پیام خیلی زود با واکنش هواداران فوتبال و به‌خصوص طرفداران بارسلونا مواجه شد. برخی کاربران در پاسخ، به پنج قهرمانی بارسلونا در لیگ قهرمانان اروپا اشاره کردند و سابقه این باشگاه در این رقابت‌ها را یادآور شدند.

به این ترتیب، یک پیروزی پرگل برای پاری‌سن‌ژرمن و درخشش دو بازیکن سابق بارسلونا، بهانه‌ای برای شکل‌گیری کری‌خوانی تازه میان هواداران دو باشگاه شد.

درو

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1247763
  • عموی مهربون برنامه شفرونی در گذشت/ مهدی متقی که بود؟