اگر فرگوسن الان مربیگری می‌کرد، زندانی می‌شد!

به گزارش رکنا، فرگوسن به خاطر سبک معروف «سشوار» شناخته شده بود و داستان‌ شیوه‌های سخت‌گیرانه او با گذشت زمان فراموش نشده‌اند.  

اما اورا که در دوران این مربی افسانه‌ای در یونایتد پنج عنوان لیگ برتر و یک قهرمانی چمپیونزلیگ کسب کرد، با لحن طنز می‌گوید که روش‌های قدیمی فرگوسن اگر امروز به کار گرفته می‌شد، ممکن بود جرم محسوب شود.

این بازیکن فرانسوی در پادکست اس‌دی‌اس گفت:«اگر فرگوسن الان مربیگری می‌کرد، احتمالاً به زندان می‌افتاد. هیچ راهی نبود که با کارهایی که انجام می‌داد به زندان نرود. می‌دانی چند بازیکن را دیدم که از روش سشوار او گریه می‌کردند و همینطور کفش پرتاب می‌کرد. او شیطان بود.»  

 
2186458

شاید معروف‌ترین حادثه رختکن فرگوسن پس از شکست منچستریونایتد مقابل آرسنال در دور پنجم جام حذفی در فصل ۲۰۰۲-۰۳ رخ داد. سرمربی شیاطین سرخ به‌ طرز عجیبی با ستاره تیم یعنی دیوید بکام، درگیر شد و سپس با لگد یک کفش را به سمت کاپیتان سابق انگلیس پرتاب کرد.  

بعداً بکام در تمرین با جراحت روی چشمش دیده شد. به گفته اورا، عطش فرگوسن برای پیروزی به بازی‌های رسمی محدود نمی‌شد. حتی خشم او به بازیکن جوانی مثل دنی ولبک هم رسید و پس از اینکه او در یک بازی دوستانه در عربستان پنالتی را از دست داد، با برخورد تند این مربی سرشناس مواجه شد.

2186457

اورا گفت:«وین رونی توپ را به ولبک داد اما او پنالتی را خراب کرد. ما بازی را باختیم، اما یک بازی دوستانه بود که در مجموع ۴۵ دقیقه‌ طول کشید. وقتی به رختکن برگشتیم، فرگوسن فریاد زد "ولبک!" من و ولبک در سرویس بهداشتی بودیم، فرگوسن همینطور فریاد می‌زد. "فکر کردی کی هستی؟ میای تو تیم اصلی، پنالتی می‌زنی". من گفتم "رئیس، این فقط یک بازی دوستانه‌ است". فرگوسن گفت "گند بزنن به این بازی دوستانه!"»

  • فیلم / تفاوت‌های جالب بچه گربه نارنجی با دیگر بچه گربه‌ها

وبگردی