حسین زمان به خاک سپرده شد + جزئیات مراسم

به گزارش رکنا، مراسم تشییع پیکر حسین زمان ـ خواننده موسیقی پاپ ـ صبح جمعه (۲۲ اردیبهشت ماه) در قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) برگزار شد. در پی این مراسم، پیکر این خواننده در جوار هنرمندانی چون شهرام عبدلی (بازیگر)، محمدرضا الوند (نویسنده تئاتر) و جلال مقامی (دوبلور) به خاک سپرده شد.

 این مراسم با حضور اعضای خانواده، نزدیکان و دوستان و همچنین جمعی از علاقمندان این هنرمند عرصه موسیقی همراه بود.

هادی خانیکی، محمدمهدی گورنگی، صابر جعفری، حمید خزایی، چنگیز حبیبیان، مهوش وقاری، مهدی یراحی، مانی رهنما، امیر بکان، محسن میردامادی، حمیدرضا نوربخش، باربد بابایی و ... از جمله حاضران در قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) برای آخرین وداع با حسین زمان بودند.

حسین زمان، در دوره‌ای ـ اواخر دهه ۷۰ و اوایل دهه‌ی ۸۰ ـ قبل از ممنوعیت برای اجرای کنسرت که به گفته‌ی خودش ۱۷ سال به طول انجامید، با خواننده‌های دیگری در عرصه پاپ همکاری داشت و حتی همراه با برخی از آنها ـ قاسم افشار، خشایار اعتمادی و علیرضا عصار ـ آلبوم مشترک (فصل آشنایی) را منتشر کرد و به نوعی این افراد، احیاءکننده موسیقی پاپ کشور در دوران پس از انقلاب اسلامی بودند؛ با این همه در مراسم تشییع پیکر زمان، اغلب این هنرمندان حضور نداشتند یا حداقل حضورشان به رویت عموم نرسید.

یکی از شریف‌ترین مردمان این روزگار بود

پس از اینکه پیکر «حسین زمان» به خاک سپرده شد و در ادامه جریان برگزاری مراسم، امیر بکان ـ آهنگساز ـ طی سخنانی درباره این هنرمند فقید گفت: این سرزمین یکی از شریف‌ترین و آزادمردترین عزیزانش را از دست داد. فقدان او با هیچ چیزی پر نمی‌شود. از سال ۵۷ که موسیقی پاپ در حال راه افتادن بود، با او آشنا شدم. تا چند سال با هم پروژه‌هایی را به روی صحنه بردیم و بارها با هم سفر رفتیم. آن زمان فضا به گونه‌ای بود که برگزاری کنسرت اصلاً در شرایط متعادل امروزی قرار نداشت و بارها ما را به علت برگزاری کنسرت تهدید جانی کردند. اما او مصر بود که به احترام و ارادت مردم برنامه‌هایش در شهرستان‌ها اجرا شود.

او ادامه داد: حسین زمان فقط یک هنرمند نبود، انسانی شریف بود، هدف داشت، پیام داشت و موسیقی را برای ابلاغ و ابراز احساسات و حرف خود انتخاب کرده بود و در این راه هم خوش درخشید. او با دقت شاعر و چینش واژگان آثارش را انتخاب می‌کرد. رسم زمانه این نبود که اینگونه با حسین زمان ـ مردی که هشت سال در دفاع مقدس شرکت کرده بود ـ رفتار شود و سال‌ها از صحنه دور باشد. چه خاطرات و پیام‌هایی که او می‌توانست برای ما بسازد ولی اجل مهلتش نداد. حسین زنده است و امروز همه ما را نظاره می‌کند. او این پیام را به ما داد که نسبت به مسائل پیرامون خود بی‌تفاوت نباشیم، مسائل را خوب تحلیل کنیم و پاسخ مناسب را در زمان مقتضی بیان کنیم. حسین عاشق، آزاده‌مرد و یکی از شریف‌ترین مردمان این روزگار بود.

حسین زمان سوز خاصی در حنجره داشت

چنگیز حبیبیان از خوانندگان موسیقی پاپ هم بیان کرد: از سال ۷۸ او را به خوبی می‌شناختم و در مجالس و دورهمی‌های موسیقی زیادی با هم بودیم‌. او انسان بسیار شریف، کم حرف ولی مرد عمل بود. جملاتی کلیدی می‌گفت که شاید یک جلد کتاب باشند. این نوع رفتن‌ها نشان می‌دهند که همه ما رفتنی هستیم و باید قدر هم را بدانیم، ولی متاسفانه در عصر حاضر وقتی کسی را از دست می‌دهیم تازه متوجه آن ضایعه اسفناک می‌شویم. حسین زمان سوز خاصی در حنجره داشت که آن را دوست داشتم. حیف شد که از بین ما رفت و چندین سال نتوانست کار کند. به ظاهر به هنرمندانی چون حسین زمان می‌گویند که مشکلی برای کار کردن ندارند ولی دریایی از موانع را مقابل پای آنها قرار می‌دهند و آن قدر نمی‌توانند کار کنند که وقتش می‌گذرد. هنرمند زمانی که در اوج جوانی است دوست دارد پرواز کند ولی گاه بال پرواز ما را می‌چینند.

هنر را فقط برای سرگرمی و تفنن دنبال نمی‌کرد

حمیدرضا نوربخش ـ مدیرعامل خانه موسیقی ـ هم طی سخنانی گفت: حسین زمان هنرمند متعهد و اندیشه‌ورزی بود که از سال‌های دهه ۷۰ وقتی که موج جدید موسیقی پاپ پا به عرصه می‌گذاشت، از پیش قراولان این عرصه بود.حسین زمان از همان ابتدا نشان می‌داد که با شخصیتی طرف هستیم که هنر را فقط برای سرگرمی و تفنن دنبال نمی‌کند، بلکه تعهد اجتماعی و دغدغه دارد، از سر درد می‌خواند و تا آخر هم همین ماند. به هر حال اینگونه حرکت کردن مشکلات خود را هم دارد.

در پایان این مراسم فرزندان حسین زمان، ـ ابوذر و زینب زمان ـ سخنانی را در وصف پدرشان گفتند.

زینب زمان در بخشی از صحبت‌هایش گفت: بگذارید از او همان‌گونه که نام می‌بردم، نام ببرم؛ «بابایی جونم». «بابایی جون» عاشق و هنرمندم. «بابایی جون» شریف و شجاعم. مردی که دردش، درد مردم بود. مردی که دلباخته معلمی و خواندن بود. من، شجاعت، صبوری، عاشقی، شرافت و انسانیت را از او آموختم.

همچنین ابوذر زمان در بخشی از سخنانش چنین گفت: پدرم برای من مظهر شرافت و آزادگی بود و تا آخر عمر برای من افتخار بزرگی است که زیر سایه این مرد شریف بزرگ شدم‌.

بر اساس این گزارش، خبر درگذشت حسین زمان، خواننده فقید موسیقی پاپ کشورمان صبح پنجشنبه (۲۱ اردیبهشت ماه) اعلام شد. او پس از طی دوره‌ای بیماری در سن ۶۴ سالگی درگذشت.

مراسم یادبود این هنرمند یکشنبه ـ ۲۴ اردیبهشت ماه ـ ساعت ۱۹ در مسجد جامع شهرک غرب برگزار می‌شود.

منبع: ایسنا

وبگردی