مروری بر نقش‌آفرینی پارسا پیروزفر در سریال‌های تلویزیونی و شبکه خانگی به بهانه حضور در سریال «در انتهای شب» | آقای کاریزما 6 تایی شد

سریال «در انتهای شب» به کارگردانی آیدا پناهنده تازه‌ترین حضور پارسا پیروز‌فر در شبکه خانگی بعد از سریال موفق «یاغی» محسوب می‌شود. این بازیگر گزیده کار مدتی است در گیر بازی در این سریال خانگی است. این سریال که امروز از پوستر آن رونمایی شد قرار است فروردین ماه سال 1403 از پلتفرم «فیلمنت» پخش شود. پیروزفر با بازی در سریال « در انتهای شب»، تعداد سریال‌های تلویزیونی و خانگی کارنامه‌اش را به عدد ع رساند.

آیدا پناهنده بعد از تجربه همکاری موفقی که با پارسا پیروز‌فر در فیلم «تی تی» داشت ، از او برای بازی در نخستین سریالش با نام « در انتهای شب» دعوت کرد. این سریال که پیش‌تر «محبوبه شب» نام داشت؛ سریالی 9 قسمتی است که پیروزفر در آن  با هدی زین‌العابدین هم‌بازی است. پیروزفر از جمله بازیگرانی است که فعالیتش را از سریال‌های تلویزیونی شروع کرد و با اولین سریال‌هایش به شهرت رسید. به بهانه بازی او در «در انتهای شب»، نگاهی داریم به نقش‌آفرینی او در سریال‌های مختلف.

در پناه تو | حمید لبخنده | پارسا | 1374

سابقه معرفی پارسا پیروزفر به مخاطبان تلویزیونی به سال 1374 و بازی در سریال «در پناه تو» به کارگردانی حمید لبخنده برمی‌گردد. گرچه تیر سانسور، بیشتر از همه نقش پارسا را هدف گرفته بود و در نسخه‌ای که روی آنتن رفت، نقش چندانی نداشت و گنگ بود. نمی‌توانستیم باور کنیم حمید لبخنده از شخصیتی در سریالش رونمایی کرده که فقط قرار است یک دوست معمولی باشد و گهگاه کنار این جمع قرار بگیرد و تمام. چند سال پیش که حمید لبخنده، کارگردان سریال، ماجرای سانسور «در پناه تو» را رو کرد و از یک مربع عشقی به جای مثلث عشقی صحبت به میان آورد فهمیدیم نقش پارسا از ابتدا چه بوده است. او هم مثل محمد و رامین، به مریم علاقه داشته و قرار بوده بخش مهمی از ماجرا روی دوش او هم باشد اما تلویزیون در دهه هفتاد با نمایش چنین مسئله‌ای مخالفت کرده و تصمیم بر این شده که عشق پارسا کنار گذاشته شود. نکته قابل توجه اینجاست که پارسا با اینکه نقش اصلی نداشت و پیش برنده درام نبود و در بخش مهمی ا سریال اصلا او را نمی‌دیدیم اما هم نامش و هم چهره‌اش در آن زمان بسیار مطرح شد و در ذهن‌ها ماند.

در قلب من | حمید لبخنده | رضا | 1377

پارسا پیروزفر

پارسا پیروز‌فر در نقش رضا در نماییی از سریال «در قلب من»

سه سال بعد از موفقیت سریال «در پناه تو»، حمید لبخنده تصمیم گرفت با حضور لعیا زنگنه و پارسا پیروزفر، سریال جدیدی به اسم «در قلب من» بسازد. در این سریال زنگنه و پیروزفر در جایگاه خواهر و برادر قرار گرفتند و این بار بخش مهمی از ماجراها در ارتباط با شخصیت رضا با بازی پیروزفر پیش می‌رفت. با اینکه انتظار می‌رفت بعد از «در پناه تو»، سریال «در قلب من» هم اثری درخشان و خط‌شکن باشد و بخصوص نسل جوان را سر ذوق آورد اما عملا چنین اتفاقی نیفتاد و این سریال آنطور که باید مورد استقبال قرار نگرفت. حتی همین حالا هم بازپخش «در پناه تو» با اقبال بیشتری از سوی مخاطبان روبه‌رو می‌شود. با همه این اوصاف، بازی پارسا پیروزفر بیشتر از پیش به چشم آمد و زمینه‌ساز اتفاق‌های بعدی کارنامه‌اش شد.

سفر سبز | محمدحسین لطیفی | دنیل | 1381

پارسا پیروزفر

پارسا پیروز‌فر در نقش «دنیل» در نمایی از سریال «سفر سبز»

یکی از نقش‌های مهم کارنامه پارسا پیروزفر در سریال «سفر سبز» محمدحسین لطیفی رقم خورد. او در نقش دنیل، توانست روی دیگری از بازی‌اش را به نمایش بگذارد. دنیل پسری آلمانی بود که در ایران متولد شده بود اما هیچ تصویری از ایران و مردمانش نداشت. حالا بعد از سالها به ایران برمی‌گشت تا پدر و مادر واقعی‌اش را پیدا کند. اما درگیر دسیسه فردی می‌شد که می‌خواست خودش را به جای مادر او جا بزند اما نهایتا جستجویش را ادامه می‌داد و به نتیجه می‌رسید. بخش مهمی از بار سریال «سفر سبز» روی دوش پارسا پیروزفر بود. او به عنوان فردی که با فرهنگ آلمانی بزرگ شده بود و  تازه به ایران آمده و اطلاعی از فرهنگ مردم ایران نداشت بازی قابل قبولی از خودش به نمایش گذاشت. در طول سریال کاملا می‌توانستیم او را در قالب نقشی که برایش در نظر گرفته‌اند بپذیریم و با احساساتش برای پیدا کردن مادر و پدری که هیچ وقت ندیده است همراه شویم. محمدحسین لطیفی انتخاب هوشمندانه‌ای در آن زمان انجام داد و  پیروزفر سالها بعد از «در پناه تو» و «در قلب من» توانست با نقشی جدی‌تر و با بازی پخته‌تر به این عرصه بازگردد. نکته مهم دیگر اینکه پیروزفر از آن جهت که چهره‌اش شباهت زیادی به آلمانی‌ها داشت و همچنین به این دلیل که توانست در این نقش خودش را به‌خوبی پیدا کند، موفقیت زیادی به دست آورد.

در چشم باد | مسعود جعفری جوزانی | بیژن | 1382

پارسا پیروزفر

پارسا پیروز فر در نقش بیژن ایرانی در نمایی از سریال «در چشم باد»

«در چشم باد» از این جهت که خیلی دقیق و با جزئیات به مسئله‌ی اشغال ایران در جنگ جهانی دوم نزدیک شده، اثر قابل قبولی بود. گرچه در زمان پخش با انتقادهایی روبه‌رو بود اما دست کم بخش دوم سریال به لحاظ تمرکز روی وقایع جنگ جهانی دوم، اطلاعات مناسبی در اختیار مخاطبانش می‌گذاشت. سریال درباره یک خانواده ایرانی بود که هرکدام از اعضایش به نحوی با بخش‌هایی از جنگ مواجه می‌شدند. پیروزفر نقش بیژن، یکی از اعضای این خانواده را داشت که با حضور در مهمانی‌ها و مراسم مختلف و همچنین در ارتباط با دختری به نام ایران، در جریان سیاست‌های کشور در قبال آلمان و روسیه قرار می‌گرفت. با ورود بیژن به جمع ادبیان و درجه‌داران و گشتن در چاپخانه‌ی پدر و زندگی میان مردم، تا حد زیادی به سیاست ایران در قبال آلمان‌ها از یک طرف و شوروی از طرف دیگر پی می‌بردیم. بخش کودکی بیژن را ارسلان قاسمی بازی می‌کرد و ایفاگر نقش از جوانی تا پیری به عهده پارسا پیروزفر بود. درواقع تمام ماجراهای سریال روی دوش شخصیت بیژن با بازی پیروزفر قرار داشت. شاید «در چشم باد» ضعف‌هایی داشت و با نقدهایی روبه‌رو بود، اما بازی پیروزفر جزو نقاط قوت این سریال به حساب می‌آمد و به ماندگاری‌اش کمک کرد.

یاغی | محمد کارت | بهمن| 1401

پارسا پیروزفر

پارسا پیروز‌فر در نقش «بهمن» در نمایی از سریال «یاغی»

پارسا پیروزفر در سریال «یاغی» به کارگردانی محمد کارت، نقش مردی قدرتمند و ثروتمندی به نام بهمن را بازی می‌کرد؛ شخصیتی که ابتدا به عنوان مردی حمایت‌گر و مهربان معرفی می‌شد که جز کمک به نوجوانان فرودست جامعه و رساندن آنها به آرزویشان فکر دیگری در سر ندارد. رفته‌رفته اما با کشف رازهایی درباره زندگی‌اش متوجه می‌شدیم که تمام حمایت‌ها پوششی برای قاچاق مواد است و از بچه‌های تیم ملی کشتی برای منافع خودش استفاده کرده. او برخلاف ظاهر مهربان و دلسوزش، حتی به همسرش هم رحم نکرده بود. قاتل پدر همسرش بود و برای اینکه از شر همسر قبلی‌اش رها شود او را سالیان سال به حبس انداخته بود. پیروزفر این شخصیت مرموز را چنان بازی می‌کرد که هیچ‌کس شک نمی‌کرد آدم بدی باشد. با خواهر مبتلا به سندروم داونش مهربان و صمیمی برخورد می‌کرد، با خدمتکار خانه رفتاری از سر احترام داشت و جاوید را مثل پسرش دوست داشت. همه اینها باعث می‌شد مخاطبان به اشتباه بیفتند و او را در این قالب باور کنند اما رفته رفته رودست بخورند.

وبگردی