هیچ گاه در حمام ادرار نکنید! / تاوان وحشتناک ادرار کردن زیر دوش حمام !

ضررهای وحشتناک ادرار کردن زیر دوش حمام را در ادامه بخوانید.

ادرار کردن زیر دوش

 احتمالاً همه ما این جمله را شنیده ایم که ادرار کردن زیر دوش ممکن است به ما در حفظ محیط زیست کمک کند و با این کار ما، در مصرف آب صرفه جویی می شود. اما پزشکان این عادت به ظاهر مثبت را از زاویه‌ای کاملا متفاوت می‌بینند و به ما می گویند نباید زیر دوش ادرار کنیم. با ما همراه باشید تا به دلیل آن پی ببرید.

ادرار کردن زیر دوش از نظر خیلی ها فکر هوشمندانه ای به نظر می رسد و دلیل خوبی هم دارد: اهمیت دادن به محیط زیست و صرفه جویی در مصرف آبی که برای شست‌وشوی توالت استفاده می شود. اما این کار معایبی دارد که در ادامه به آنها پرداخته ایم.

ممکن است به مثانه خود آموزش غلط بدهید!

وقتی در حمام با صدای آب جاری ادرار می کنیم، به طور تصادفی به خودمان یاد می دهیم که با ظاهر شدن فرمان، که صدای پاشیدن آب است، ادرار کنیم. اگر زیر دوش ادرار می کنید یا شیر آب را باز می کنید یا دوش را باز می کنید و سپس روی توالت می نشینید تا ادرار کنید، در حالی که دوش باز است، در مغز ارتباطی بین صدای جاری شدن آب و نیاز به ادرار ایجاد می کنید.

این اثر به عنوان یک اثر پاولوی (Pavlovian effect) شناخته می شود؛ یک واکنش رفلکس به برخی صداها یا محرک های بیرونی است. یک درمانگر توضیح می‌دهد که این تاثیر ممکن است برای همه مشکل بزرگی نباشد، اما برای افرادی که دارای هر نوع اختلال عملکرد کف لگن هستند، می‌تواند به نشت ادرار در زمانی که میل به استفاده از دستشویی دارند، کمک کند.

ممکن است مثانه شما از نظر آناتومی برای ادرار کردن زیر دوش آماده نباشد.

ادرار کردن در حمام به طور بالقوه برای زنان مضر است. زیرا ممکن است مثانه شما به طور موثر تخلیه نشود. وقتی زنان می‌خواهند در حالت ایستاده ادرار کنند، نمی‌توانند به طور کامل عضلات لگن را شل کنند. مردان برای حمایت از مثانه پروستات دارند، به این معنی که برای آنها وضعیت ایستاده در هنگام ادرار کردن مشکلی ندارند.

اما زنان از این حمایت اضافی برخوردار نیستند. بنابراین، برای زنان، ادرار کردن در حالت ایستاده یا شناور طبیعی نیست و باعث می‌شود که مثانه در سطوح بسیار پایین‌تر از حد نیاز تخلیه شود.

در برابر وسوسه چه کنید؟

اگر نمی توانید در برابر وسوسه ادرار کردن در حمام مقاومت کنید، بهتر است این کار را زیر دوش حمام خانه خود انجام دهید نه در حمام عمومی. این یک موضوع میکروبیولوژیکی نیست، بلکه یک موضوع اجتماعی است.

ممکن است کسی عفونت مجرای ادراری داشته باشد. ادرار هنگام خروج می تواند برخی از میکروب‌ها را از انتهای مجرای ادرار جمع کند. بنابراین، انجام این عمل در حمام خود، نه در حمام عمومی، به شما کمک می کند از برخی غافلگیری های ناخوشایند جلوگیری کنید.

به طور کلی، ادرار کردن در حمام مشکلاتی را به همراه دارد که عبارتند از:

آسیب به سیستم لوله‌کشی: ادرار کردن در حمام می‌تواند باعث بروز آسیب و ترکیدگی در سیستم لوله‌کشی شود که در نتیجه ممکن است منجر به آب رفتگی در دیواره‌ها و کف خانه شود.

بوی نامطبوع: ادرار کردن در حمام می‌تواند باعث بوی نامطبوع در فضای حمام شود که می‌تواند برای شما و برای سایران ناخوشایند باشد.

مشکلات آلودگی و بهداشتی: ادرار کردن در حمام ممکن است به ایجاد مشکلات آلودگی و بهداشتی منجر شود، زیرا این کار می‌تواند باعث تبخیر آب ادرار و ایجاد محیط رطوبتی گردد که می‌تواند باکتری‌ها و ویروس‌ها را جذب کند و سلامتی شما را به خطر بیندازد.

پوسته شدن: ادرار کردن در حمام می‌تواند باعث پوسته شدن و خشکی در پوست شما شود، زیرا ادرار می‌تواند باعث تبخیر آب از پوست شما شود و پوست شما را خشک کند.

نقض قوانین ساختمانی: در بسیاری از شهرها، ادرار کردن در حمام ممنوع است و می‌تواند منجر به جریمه شود.

نفوذ آب به ساختمان: ادرار کردن در حمام ممکن است باعث نفوذ آب به دیواره‌های حمام شود و در صورت عدم رفع خطر، باعث تخریب آن شود.

مسائل بصری: ادرار کردن در حمام ممکن است باعث ظاهر نامطبوع و غیرقابل قبول حمام شود که می‌تواند باعث نارضایتی سایر افراد در خانه شما شود.

نارضایتی همسایگان: ادرار کردن در حمام ممکن است باعث نارضایتی همسایگان شما شود که می‌تواند به مشکلاتی برای شما منجر شود.

جذب بوی بد: ادرار کردن در حمام ممکن است باعث جذب بوی بد در تزئینات و اثاثیه‌ی حمام شما شود که می‌تواند برای شما و سایران ناخوشایند باشد.

خطر آسیب بدنی: ادرار کردن در حمام ممکن است باعث لغزش و سقوط شما در حمام شود که می‌تواند منجر به آسیب بدنی شود.

وبگردی