رونمایی از خانه ابدی زهره حمیدی توسط همسرش/ مرحومه میخواست در بی بی سکینه کرج دفن شود امااا...

همسر زنده‌یاد زهره حمیدی دباره مکان تشییع پیکر این هنرمند گفت: طبق مشورت‌هایی که صورت گرفت، قرار بر این شد تا ایشان را در قطعه هنرمندان بهشت زهرای تهران دفن کنیم. از آنجایی که مهمانانی از شهرستان و خارج از تهران داریم، ترجیح دادیم خاکسپاری و دفن ایشان در تهران انجام شود.

وی افزود: از این رو، صبح چهارشنبه 7 شهریورماه، پیکر ایشان در قطعه هنرمندان بهشت زهرای تهران تشییع و دفن خواهد شد.

گفتنی است همسر این هنرمند روز گذشته عنوان کرد که خواست مرحومه حمیدی این بود که در بی‌بی سکینه کرج آرام بگیرد.

او همچنین درباره روند بیماری زنده‌یاد حمیدی توضیح داده بود: ایشان یک سال‌ونیم پیش سفری به آلمان داشتند. از آن زمان غده پانکراس به همراه دل‌درد و کمردرد آشکار شد. غده، درست وسط پانکراس بود و باید مراقبت می‌کرد. بعد از عمل، روند شیمی‌درمانی ادامه داشت تا زمانی‌که غده تبدیل به کیست شد و حال او کمی بهتر شد.

وی افزود: بعد از شیمی‌درمانی، همچنان قرص مصرف می‌کرد و احساس ناراحتی داشت. همین هم کم‌کم باعث شد، ضعیف‌تر شود. عدم‌رعایت برخی مواد خوراکی، دوباره باعث رشد پانکراس شد تا امروز که از میان ما رفت.

زهره حمیدی بازیگر سینما و تلویزیون بعد از تحمل یک دوره بیماری که با سرطان لوزالمعده (پانکراس) دست‌وپنجه نرم می‌کرد، چهارم شهریور در اربعین امام حسین (ع) درگذشت.

حمیدی در هشتم اردیبهشت 1336 در اراک به دنیا آمد؛ تحصیلاتش را تا دیپلم رشته اقتصاد ادامه داد و با بازی در فیلم «دلاوران کوچه دلگشا» به کارگردانی حسن هدایت در سال 1371 وارد عرصه سینما شد.

وی فرزند به نام‌های حمید، مهتا و بیتا داشت که در حال حاضر حمید و مهتا خارج از ایران زندگی می‌کنند و دختر دیگرشان بیتا در ایران سکونت دارد. حمیدی پسر دیگری دیگری به نام حامد داشت که فوت شده است. به‌دلیل دوری این بازیگر از نشر اطلاعات خصوصی در صفحات مجازی، اطلاعات بیشتر یا عکس فرزندان وی در فضای مجازی در دسترس نیست.

حمیدی در سال 1377 با سریال ایرانی کارآگاه به مخاطبین تلویزیون معرفی شد و از بازیگرانی بود که به‌طور مداوم فعالیت خود را در تلویزیون ادامه داده است و از جدیدترین ایفای نقش او می‌توان به مجموعه تلویزیونی «خداداد» اشاره کرد.

از دیگر آثار او می‌توان به «راه و بیراه»، «شوخی با ستارگان»، «موج و صخره»، «لطفاً دور نزنیم»، «مزرعه کوچک»، «طلسم شدگان»، «گم گشته»، «دردسر والدین»، «بیابان عشق»، «تولدی دیگر»، «بهشت گم شده»، «آتیه»، «شوق پرواز»، «زمانی برای عاشقی»، «جدال با سرنوشت»، «مسافر زمان»، «پشت بام تهران»، «مثل یک کابوس»، «مهمانی از بهشت»، «بال‌های خیس»، «همه بچه‌ها ما»، «بَزم آخر»، «مستانه»، «افسون»، «دختران» و «پاتوق» اشاره کرد.

 

وبگردی