به گزارش رکنا، محمدرضا دشتی اردکانی ، با اشاره به اینکه افراد دارای مدارج تحصیلی بالاتر و تجربه بیشتر در رشته و مشاغل حقوقی در اولویت کسب مجوز تأسیس دفاتر خدمات الکترونیک قضایی قرار دارند، اظهار داشت: اعطای این مجوز به فعالان در مشاغل حقوقی از قبیل وکلا و قضات منوط به استعفای آنها خواهد بود.

رییس هیئت مدیره کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی در پاسخ به این سؤال که با وجود نرخ بالای بیکاری در بین فارغ التحصیلان رشته حقوق، آیا مجوز تأسیس دفتر به بازنشستگان مشاغل حقوقی داده خواهد شد یا خیر، گفت: قانون Law منعی برای به کارگیری بازنشستگان در مشاغل خصوصی قائل نشده و با توجه به اینکه امور دفاتر الکترونیک قضایی نیازمند تجربه است به بازنشستگان متقاضی که صلاحیتشان احراز شود مجوز داده خواهد شد.

دشتی اردکانی با اشاره به اینکه، ثبت اشتباه یک شکوائیه یا دادخواست برای مردم دردسر ساز خواهد شد، در رابطه با تازه فارغ‌التحصیلان رشته حقوق گفت: این افراد می‌توانند برای کسب تجربه لازم به عنوان کارشناس در همین دفاتر مشغول به کار شوند و در آینده برای کسب مجوز اقدام کنند.

رییس هیئت مدیره کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی، در رابطه با شاخص‌های بررسی صلاحیت داوطلبان نیز گفت: به غیر از استعلام‌های لازم، مابقی شاخص‌ها مربوط به توانایی‌های علمی داوطلبان است.

وی ادامه روند افزایشی تعداد دفاتر در سال‌های آینده را وابسته به تعداد پرونده‌های ورودی به دادگستری‌ها و جمعیت مناطق جغرافیایی دانست و گفت: هدف از تأسیس این دفاتر سهولت کار برای مردم است و این کار تا تحقق این هدف ادامه خواهد یافت.

گفتنی است ، فراخوان جدید تأسیس دفاتر جدید خدمات الکترونیک از امروز دوشنبه 23 مهر آغاز شده است؛ متقاضیان در مراکز استان‌ها از جمله تهران می‌توانند برای ارائه درخواست مراجعه کنند. فعلا سقفی برای مراجعه‌کنندگان وجود ندارد ندارد.

دشتی‌اردکانی با بیان اینکه حدود 100 دفتر جدید خدمات الکترونیک در تهران ایجاد می‌شود، درباره شرایط لازم برای ثبت درخواست گفت: داشتن لیسانس حقوق، 5 سال سابقه مدیریت حقوقی و تسلط بر ICDL، مدارک و شرایط لازم برای اقدام اولیه است.

خواندنی های رکنا را در اینستاگرام دنبال کنید

کدخبر: 425896 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟