به گزارش گروه سیاسی رکنا، این زن به شبکه اینترنت داخلی و همچنین خدمات ای‌میل "سرویس محرمانه" Secret Service و از این طریق به اطلاعاتی حساس دسترسی داشته است. اما گفته می‌شود که به اسناد "بسیار محرمانه" دسترس نداشته است.

یک منبع ناشناس به گاردین گفته است که اداره "سرویس محرمانه" سعی کرده موضوع جاسوسی احتمالی زن روس را بی‌اهمیت جلوه دهد، با این استدلال که او مدتی پیش اخراج شده است. واقعیت اما این است که این زن طی اخراج جمعی ۷۵۰ کارمند سفارت به کارش پایان داده شده است. این امر در واکنش به مداخلات روسیه در جریان انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال ۲۰۱۶ انجام گرفت.

"سرویس محرمانه" هیچ تحقیق ویژه‌ای درباره چندوچون و ابعاد همکاری این زن با سرویس‌های اطلاعاتی و احتمال کسب اطلاعات او از همکارانش انجام نداده و تنها گفته است: «همه کارمندان خارجی می‌توانند تحت تأثیر دستگاه‌های امنیتی بیگانه قرار گیرند، اما آنها نمی‌توانند به اطلاعاتی مربوط به امنیت ملی دست یابند.»

به گزارش دویچه‌وله، اداره "سرویس محرمانه" نخواسته است درباره پرسش‌های گاردین در این باره اظهارنظر کند. وزارت خارجه آمریکا نیز به خبرگزاری فرانسه گفته است که موضوع در دست بررسی است، اما حاضر نیست در امور مربوط به مسائل امنیتی اظهارنظر کند.

 

 

کدخبر: 403916 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟