سید تقی کبیری درباره تاثیر نوسانات ارزی بر قیمت کالاها اظهار کرد: دولت بنا بر ضرورت‌ها تصمیماتی در حوزه ارز اتحاذ کرد که البته باید پیشتر درباره این موضوع مهم با رعایت تمامی جوانب تصمیم گیری می‌کرد.

وی افزود: مدیریت بازار Store از نظر‌اشخاصی که از درآمد کم برخوردار هستند مورد قبول نیست چرا که افزایش اخیر قیمت‌ها، معیشت خانوارهایشان را تحت تاثیر قرار داده است. باید توجه کرد حتی دلار 4200 تومانی نیز در رشد قیمت کالاها تاثیرگذار بوده است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: تبعات موضوع افزایش قیمت ارز در بازار رسمی و غیررسمی در قیمت کالاهای مختلف تاثیرگذار بوده است. دولت باید برای تامین بخشی از نیازهای مردم تدابیر جامعی اتخاذ کند.

به گفته کبیری، قیمت برخی از کالاها از نرخ ارز متاثر نمی‌شود یا حداقل اینکه میزان تاثیرپذیری کمی دارد اما براساس گزارش‌ها قیمت برخی کالاها برحسب قیمت دلار سنجیده می‌شود که این موضوع باعث فشار به خانوارهای کم درآمد شده است.

وی اضافه کرد: قیمت برخی کالاها در مدت اخیر حدود 30 الی 40 درصد افزایش یافته این در حالی است در سطح درآمدهای جامعه تغییر خاصی رخ نداده که این موضوع بیانگر کاهش سطح معیشت است. قیمت گوشت، برنج و سایر اقلام خوراکی با افزایش روبرو شده این در حالی است که در ماه رمضان باید نظارت بر قیمت اقلام خوراکی تشدید شود.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی یادآور شد: علیرغم اینکه دولت اعلام می‌کند قیمت‌ها در بازار کنترل می‌شود اما گزارشات مردمی بیانگر گرانی اقلام خوراکی است و باید سازمان‌های دولتی مربوطه و سازمان تعزیرات حکومتی به این وضعیت در بازار رسیدگی کند و بازار عرضه و تقاضا کنترل شود.

در همین راستا، روز گذشته نوشتیم که مسئولان وزارت صنعت،‌ معدن و تجارت در حالی افزایش قیمت لوازم خانگی را رد و انکار می‌کنند که تمام شواهد حاکی از افزایش 10 تا 25 درصدی قیمت لوازم خانگی در بازار را دارد.

خانه ملت

کدخبر: 381653 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟