بهترین درمان زخم در عالم ادویه ها

به گزارش رکنا، برای تاثیر زردچوبه روی زخم کافی است خمیری از زردچوبه را به همراه آب درست کنید و آن را روی زخم بگذارید و با باند بپوشانید و هر 12 ساعت تکرار کنید و این مرهم را روی زخم بگذارید تا به سرعت بهبود یابد.

کاربردهای درمانی زردچوبه

زردچوبه را در طب سنتی ایران به نام عروق‌الصفر نیز می‌شناسند. این ادویه از ریشه گیاه Curcuma longa L (از خانواده زنجبیل) گرفته می‌شود. هدف از مطالعه حاضر، معرفی زردچوبه و ماده مؤثره آن کورکیومین، بررسی کاربردهای درمانی و اثربخشی آنها در ترمیم زخم‌های جلدی بر اساس منابع طب سنتی ایران  و طب رایج می‌باشد.

زردچوبه از نظر طب سنتی اثر ضد‌باکتریایی داشته و در تقویت چشم، بهبود انسداد کبدی و یرقان و رفع استسقا مؤثر است. اثرات آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهابی زردچوبه علت اصلی کاربرد آن در پیشگیری از ابتلا و کند کردن پیشروی بیماری‌های قلبی عروقی، ریوی، اتوایمیون، بیماری‌های التهابی روده و دیابت در طب رایج می‌باشد.

بازسازی پوست و ترمیم زخم یک فرایند پیچیده است که شامل تعداد زیادی از سلول‌ها و فرآیند‌های مختلفی از قبیل تکثیر، مهاجرت سلولی، سنتز ماتریکس و انقباض می‌باشد که درنهایت به بازیابی ساختارهای سلولی و لایه‌های بافتی می‌انجامد. یافته های طب سنتی بیان می‌کنند که زردچوبه از دیرباز به عنوان یک ترکیب ضدعفونی‌کننده و درمانی در بهبود زخم‌ها، بثورات جلدی و گال به کار می‌رفته است.

بر اساس طب رایج، تواناییِ کورکیومین در بهبود اسکار و تسریع ترمیم انواع مختلفی از زخم‌ها از طریق اثرات ضدالتهابی، ضد میکروبی، آنژیوژنزی و آنتی‌اکسیدانی آن می‌باشد. یکی از اصلی‌ترین اثرات این ترکیب در تسریع ترمیم زخم از طریق تنطیم سیگنالینگ TGF-β1 است. همچنین، تفاوت محسوسی از نظر روش تجویز کورکیومین در ترمیم زخم وجود ندارد.

کدخبر: 921692 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟