همراه غذا پیاز بخوریم یا نه؟

به گزارش رکنا، پیاز اثرات درمانی زیادی مانند پیشگیری از سرطان ، کنترل قند خون و نقش آنتی‌بیوتیکی قوی‌ دارد. کسانی که با غذای خود کمی پیاز خام می خورند کمتر به سرطان مبتلا می شوند، به کسانی که دچار سرماخوردگی می شوند توصیه می شود پیاز با غذا بخورند، همراه با غذاهای چرب سبب هضم چربی ها می شود و موجب از بین بردن تمام مواد سمی و مضر درون آنها و مانع جذب چربی به بدن تان می شود.

پیاز از دیرباز در غذای ایرانیان چه به صورت سرخ‌کرده و چه به صورت خام وجود داشته و گفته می‌شود که از حدود 6 هزار سال پیش تاکنون به عنوان یک داروی سنتی مورد استفاده قرار می‌گرفته است.
پیاز سرشار از ترکیبات گوگردی است و قادر به متوقف کردن روند تغییر شکل سلول‌ها است به همین دلیل گفته می‌شود که این نوع ماده غذایی خطر ابتلا به سرطان ازجمله سرطان سینه را تا حد زیادی کاهش می‌دهد و کسانی که با غذای خود کمی پیاز خام می‌خورند کمتر به سرطان مبتلا می‌شوند.

پیاز خام بخوریم یا پخته؟

همچنین ماده‌ای به نام پروپیل‌سولفات در پیاز وجود دارد که از ابتلا به سرطان معده و روده جلوگیری می‌کند اما نباید فراموش کرد که پیاز خام تأثیر بیشتری نسبت به پیاز پخته شده بر سلامت بدن دارد.

در تنظیم قند خون نیز بسیار مۆثر است. در پیاز ترکیباتی مانند یک نوع انسولین گیاهی وجود دارد که قند خون را تنظیم می‌کند. ولی نباید فراموش کرد که افرادی که دچار قند خون می‌شوند نباید بیش از حد پیاز مصرف کنند.

آنتی‌بیوتیک قوی به نام پیاز

شاید جای سئوال باشد که چرا در کنار کباب یا غذاهای بین راهی پیاز خورده می‌شود اما جالب اینجاست که این ماده غذایی یک آنتی‌بیوتیک بسیار قوی بوده و در از بین بردن میکروب‌های مختلف نقش مۆثری دارد به همین جهت معمولاً در کنار غذاهای گوشتی و پرچرب و مهمان‌خانه‌های بین راهی توصیه می‌شود تا حتماً پیاز در کنار غذا به صورت خام خورده شود.

وبگردی