بازار ادویه شگفت انگیز در استانبول! +فیلم و عکس های دیدنی
حجم ویدیو: 11.38M | مدت زمان ویدیو: 00:01:23

باپیشرفت تکنولوژی شما می توانید با چند کلیک آدرس و مختصات این بازار Store قدیمی را روی نقشه بیابید. ساکنان شهر استانبول این بازار را بازار مصری ها می نامند که واژه درست آن به زبان ترکی Mısır Carsisi، میصیر چاریشی در سخنان خود میگوید این بازار قدیمی در سال 16600 بود که در منطقه ی صنعتی و شلوغ امینونو (Eminonu) ساخته شد و از بهترین و بزرگترین بازارهای استانبول می باشد. محصولات از داخل و خارج سرزمینهای عثمانی به بنادر این شهر رخنه کرده بود. یکی از بهترین بازارهای استانبول همین جاست که از جاذبه های گردشگری استانبول و دیدنی های استانبول محسوب می شود.
1__hamgardi_1

دلیل نامگذاری بازار میصیر
جالب است بدانید دلیل نام گذاری این بازار قدیمی به نام «میصیر» یا همان مصر به این دلیل است که بودجه ساخت این بازار از مالیات دریافتی از مصرها به دست آمده است. هر ساله از سوی کاروان قاهره انواع مختلف ادویه جات را با خود به شهر استانبول می آورد چون موقعیت دقیق شهر استانبول درست میان اروپا و شرق است. با گذر زمان اروپاییان با ورود به این بازار و روبه رو شدن با حجم انبوهی از ادویه ها این بازار را بازار ادویه نامیدند به دلیل این که این بازار محل معامله ادویه در کل شهر استانبول است. وجود بندری نزدیک به این بازار، این بازار را به مکانی پر رفت وآمد وشلوغ تبدیل کرده است. این بازار قدیمی از زیباترین بازارهای استانبول، جاذبه های گردشگری استانبول و دیدنی های استانبول به شمار میاد. به گفته شهروندان شهر استانبول بخشی از درآمد حاصل از این بازار قدیمی صرف حفظ مسجد «ینی والده» شده است. درب اصلی این بازار قدیمی ادویه دقیقا از سمت مسجد جدید (New Mosque) در امینونو است که در منطقه ی با بافت کاملا تاریخی از شهر استانبول با ستون های های آجری است که کبوترها به صورت یک خانواده روزانه درکنار آن جمع میشوند. این باز مانند است و هنگام ورود به این بازار ممکن است رایحه این همه ادویه شما را تا حدی گرسنه بکند.

1__hamgardi_2

خرید و فروش ادویه
خرید و فروش ادویه از علایق فروشندگان این بازار است. اما به دلیل حضور گردشگران از سمت اروپا و نقاط دیگر تجار مشغول فروش شیرینی های سنتی ترکیه و راحت الحلقوم هستند. بهترین ادویه جات، شیرینی های سنتی کشورترکیه، خشکبار، خاویار، پنیر ترکی، آجیل، موم عسل، چای و قهوه در این بازار از ابتدا تا انتها به راحتی قابل دسترس است. هرچند در بازار ادویه استانبول جای سوزن انداختن نیست، اما نمیتوان گفت همه ی آنها گردشگران هستند. حتی طبیعی است که مردم محلی استانبول بخاطر وجود این بازار در شهر خود برای خرید به مراکز خرید قدیمی و تاریخی می روند، مانند ساکنان دیگر شهرها. حال از خوراکی هایی که ذکر شده در این مقاله بگذریم به قول قدیمی ها از شیر مرغ تا جان آدمیزاد پیدا میشود، مانند حوله، دمپایی، سبد و قوتی های عجیب وغریب می توانید پیدا کنید. این بازار قدیمی از زیباترین بازارهای استانبول، جاذبه های گردشگری استانبول و دیدنی های استانبول به شمار میاد.

1__hamgardi_3

بازار ادویه
این بازار شامل 85 باب مغازه است و ساعات کاری این بازاربرای مراجعه شما مشتریان عزیز تمام ایام هفته به جز یکشنبه ها از ساعت 8 صبح تا 7 عصر آماده خدمات رسانی به مشتریان و گردشگران است. نگران نباشید شما میتوانید روزهای یکشنبه هم از ساعت 10 صبح تا 6 عصر به این بازار برای خرید ادویه ویا گشت وگذار سر بزنید. اما بازار ادویه مانند هر بزار دیگر در تعطیلات عمومی و مذهبی آماده خدمت رسانی به مشتریان نیست. در دوطرف بازار چیزهای مقرون به صرفه دیگری هم وجود دارد. بیرون از بازار در سمت غربی فروشگاه های اغذیه فروشی به چشم میخورد. فراموش نکنید که به تریا «Kurukahveci Mehmet Efendi» حتما سر بزنید، این تریای مشهور با قدمت بیش از 100سال که با دستاورد و تجربه ها خود در طی این 100سال صاحب برند قهوه خوداست و همین باعث ازدحام مردمان محلی به این تریا است. اگر هم بوی عطر گل ها شما را عاشق میکند، می توانید سری به بازار روبازی که موقعیت آن درست میان بازار ادویه و مسجد جدید قرار دارد، بزنید. این بازار محل خرید و فروش انواع گل، گیاه، دانه و انواع پرندگان است.

1__hamgardi_5

برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

کدخبر: 271500 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟