تابلو دکوری برجسته برای دیوارهای خانه | ۱۵ مدل هنری برای تبدیل خانه به گالری
رکنا: تابلو دکوری برجسته، یکی از جذاب ترین عناصر طراحی داخلی است که با متریال های متنوع مثل چوب، رزین و فلز ساخته می شود و می تواند دیوارهای ساده خانه شما را به یک گالری هنری تبدیل کند. اگر به دنبال تغییر حال و هوای فضای خانه تان هستید، این تابلوها یک انتخاب عالی هستند!

به گزارش رکنا، تابلو دکوری برجسته این روزا دیگه فقط یه تابلوی معمولی نیست که به دیوار بزنی و تمام. تبدیل شده به یه عنصر جدی در طراحی داخلی که میتونه حال و هوای خونه یا حتی یه اتاق کوچیک رو از این رو به اون رو کنه.
تابلوهای دکوری برجسته معمولاً با متریالهایی مثل چوب، رزین، فلز، پارچه، سفال یا ترکیب اینها ساخته میشن. این تنوع متریال باعث میشه هر کسی با هر سلیقهای بتونه مدلی پیدا کنه که با دکورش هماهنگ باشه. مثلاً برای سبکهای مینیمال، تابلوهای برجسته سفید یا تکرنگ با بافت ملایم مناسبان، ولی برای فضاهای بوهو یا مدرن، مدلهای چوبی یا فلزی با رنگهای تند و فرمهای خاص بهتر جواب میدن.
جذابیت اصلی تابلو دکوری برجسته اینه که نور و سایه روش بازی میکنه. به خاطر داشتن عمق و برآمدگی، وقتی نور بهش میتابه، بافتها بیشتر خودشونو نشون میدن و تصویر سهبعدیتر به نظر میاد. بهخصوص اگه توی فضاهای کمنور یا با نور نقطهای از این تابلوها استفاده کنی، نتیجه فوقالعادهست. درست مثل یه مجسمه روی دیواره که چشم هر بینندهای رو خیره میکنه.
یه خوبی دیگهی این تابلوها اینه که با توجه به فضای مدنظرت میتونی سبک و اندازهش رو انتخاب کنی. مثلاً برای پذیرایی، یه تابلو دکوری برجسته بزرگ که خودش نقطه کانونی باشه عالیه. ولی برای راهرو یا سرویس بهداشتی، مدلهای کوچیکتر و مینیمال خیلی قشنگ و کاربردیترن. حتی بعضی از این تابلوها قابلیت نصب عمودی و افقی دارن که بسته به نیاز فضا میتونی بچرخونیشون.
بعضی از تابلوهای دکوری برجسته با الهام از طبیعت طراحی شدن؛ مثلاً گل، برگ، درخت، یا حتی کوه و دریا. این مدلها حس آرامش و نزدیکی به طبیعت رو به خونه میارن و برای فضاهایی که قراره حس صمیمیت بیشتری داشته باشن، فوقالعادهان. مخصوصاً وقتی با گیاههای طبیعی یا وسایل چوبی ترکیب بشن، انگار یه قطعه از طبیعت اومده تو دل خونهت.
تابلوهای برجسته فقط برای خونه نیستن. خیلی از دفترای کاری، کلینیکها، سالنهای زیبایی یا کافهها هم از این تابلوها برای دیزاین فضا استفاده میکنن. چون هم رسمی هستن، هم خاص، هم مشتری رو جذب میکنن. یه تابلو دکوری برجسته خوشفرم میتونه از همون اول یه حس حرفهای و باسلیقه بودن رو منتقل کنه.
تابلوهایی که نوشتههای برجسته دارن هم خیلی محبوب شدن. مثلاً یه جمله انگیزشی با حروف سهبعدی، یا یه کلمه مثل “LOVE” یا “HOME” که با بافت برجسته روی تخته کار شده. اینا برای ورودی خونه، بالای تخت یا توی آشپزخونه خیلی قشنگن. هم یه پیام دارن، هم حس زندگی رو به فضا اضافه میکنن.
اگه دنبال یه هدیه خاص برای کسی هستی که عاشق دکور خونهست، حتماً به تابلو دکوری برجسته فکر کن. خیلی خاصتر از قاب عکس یا شمعه، چون میتونه یه تیکه هنری از قلب تو باشه برای خونه اون آدم. مخصوصاً اگه از مدلهای دستساز و ایرانیش استفاده کنی که ارزش هنری بیشتری دارن و با عشق ساخته شدن.
رنگ توی تابلوهای برجسته نقش خیلی مهمی داره. مثلاً تابلوهای سفید یا طلایی برای دکورای مینیمال و کلاسیک خیلی شیکان. مدلهای رنگیتر مثل آبی فیروزهای، سبز زیتونی یا خردلی هم برای فضاهای بوهو یا سنتی مناسبان. انتخاب رنگ درست میتونه باعث بشه تابلو مثل یه جواهر بدرخشه و فضا رو روشنتر نشون بده.
توی بازار ایران مدلهای مختلفی از این تابلوها هست؛ از کارهای وارداتی گرفته تا آثار هنری داخلی. بعضیهاشون چاپ صنعتی دارن ولی بافت برجستهشون حس دستساز بودن میده. بعضی دیگه کاملاً کار دستن و با خمیر، رزین، یا تکنیکهای ترکیبی ساخته شدن. اگه میخوای یه تابلو دکوری برجسته واقعی و خاص بخری، بهتره سراغ برندهای مستقل یا گالریهای هنری بری.
در نصب این تابلوها هم یهسری نکته هست. مثلاً باید مطمئن باشی که تابلو سنگین نیست یا اگر هست، بهخوبی با پیچ و رولپلاک به دیوار بسته بشه. بعضی مدلها پشتشون آویز فلزی دارن، بعضی دیگه باید با چسب مخصوص نصب بشن. خلاصه هر مدل روش نصب خودش رو داره و باید با دقت و سلیقه انجام بشه.
تابلو دکوری برجسته یکی از اون چیزاییه که بهمرور زمان هم خستهکننده نمیشه. چون با هر نوری که بهش بخوره یه جلوه متفاوت پیدا میکنه. بعضی وقتا حتی با تغییر نور طبیعی توی روز، انگار تابلو زنده میشه. برای همین همیشه تازه و جذاب باقی میمونه و آدم از دیدنش سیر نمیشه.
یکی دیگه از نکات خوب این تابلوها اینه که قابلیت ست شدن با تابلوهای دیگه یا وسایل دکوری رو دارن. مثلاً میتونی یه گالریوال بسازی با ترکیب چند تابلو دکوری برجسته کنار تابلو نقاشی یا عکس. اینطوری یه دیوار هنری فوقالعاده داری که نه تکراریه نه بیروح. هم چشمنوازه، هم خاص.
برای کسایی که دنبال سبک لوکس و لاکچری هستن، مدلهای فلزی طلایی یا نقرهای با طراحی مینیمال خیلی جواب میده. این مدلها هم برای خونههای مدرن مناسبن، هم برای فضاهای رسمی و اداری. یه تابلو دکوری برجسته فلزی با طراحی هندسی ساده اما دقیق، میتونه خیلی سطح دکور فضا رو بالا ببره.
-
(ویدئو) سکانس خنده دار سریال پایتخت 6؛ نجات دادن نقی از چوبه دار به روش ارسطو
ارسال نظر