34

سرهنگ محمدی معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان فارس گفت : فردی که دارای اختلافات ملکی بوده است قصد داشته با ورود به دادسرای شهر زرقان و ضمن همراه داشتن مواد محترقه طرف دعوا را تهدید و وادار به رضایت کند که به محض مراجعه به دادسرا با هوشیاری مامورین ناجا شناسایی و دستگیر شده است.

سرهنگ محمدی همچنین با هشدار جدی به اشاعه دهندگان شایعات کذب که مایه به هم زدن آرامش در جامعه می شوند تاکید کرد با همکاری پلیس فتا و دادگستری استان ،با چنین مواردی برخورد جدی خواهد شد.

وی از شهروندان خواست اخبار پلیسی را فقط از طریق مبادی رسمی و کانال پلیس استان فارس پیگیری کنند و به شایعات توجه نکنند.

سرهنگ "یوسف ملک زاده" فرمانده انتظامی شهرستان شیراز نیز گفت: امروز پنج شنبه شخصی به هویت غ. ح. 56 ساله که با یک نفر به هویت معلوم در بخش زرقان اختلاف ملکی داشته است با زمینه سازی قبلی و با در دست داشتن مواد محترقه هنگام ورود به دادسرای بخش زرقان با هوشیاری عوامل انتظامی دستگیر شد.

سرهنگ ملک زاده گفت :در تحقیقات به عمل آمده وی، انگیزه ی خود را از این کار اختلاف ملکی، ترساندن طرف پرونده برای وادار نمودن وی به سازش بیان کرده است. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

اخبار تاپ حوادث

وبگردی