اثری از کوهنورد گمشده تهرانی نیست ؟ / 4 روز گذشت!

به گزارش رکنا، کوهنوردی 52 ساله که سه شنبه هفته گذشته قصد داشته قلل منطقه لواسان را صعود کند، مفقود شده و تاکنون خبری از وی در دسترس نیست.

برهمین اساس تیم‌های امداد و نجات و جستجو از هلال احمر و هیات کوهنوردی تهران از لحظه مخابره شدن خبر در روز چهارشنبه در منطقه حضور دارند، اما تاکنون جستجوها به نتیجه‌ای نرسیده است.

حمید مساعدیان، مسئول کارگروه امداد و نجات فدراسیون کوهنوردی  گفت: این کوهنورد که به صورت انفرادی کار صعود را در پیش داشته، دچار بیماری دیابت هم بوده است.

وی ادامه داد: جستجوها از روز چهارشنبه آغاز شده و تیم‌هایی از هلال احمر و کوهنوردان در دشت هویج و قله آتشکوه حضور دارند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 619577
  • فیلم/ حسرت جان‌سوز المیرا عبدی از پدرش؛ روایت تلخ آخرین درددل‌های پدر و دختری از 7 صبح تا یک ظهر؛ «کاش به‌جای این همه مهربانی، یک‌بار منو دعوا می‌کردی!»