دستگیری 2 جوان سازنده فیلم توهین به مازندرانی ها +عکس
    
    
    
    
              کدخبر:
            613945    
    
    
    
  
  
    
      
    
    لینک کپی شد
    
    
  
حوادث رکنا:در پی تهیه و انتشار کلیپ توهین آمیز به مردم عزیز مازندران از سوی افرادی معلوم الحال در فضای مجازی،پیگیری موضوع به جهت اهمیت آن در دستور کار عوامل انتظامی شهرستان رامسر و کارشناسان پلیس فتا استان مازندران قرار گرفت.
    
    
    
    
              کدخبر:
            613945    
    
    
    
  
  
    
      
    
    لینک کپی شد
    
    
  
    
    
    
    
  به گزارش رکنا،پس از شناسایی متهمین مورد نظر،با هماهنگی و اخذ نیابت قضایی،دو نفر از آنها در یکی از استانهای مرزی جنوب غربی کشور با تلاش مامورین اعزامی از فرماندهی انتظامی شهرستان رامسر دستگیر و جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شدند.
یکی از جرایم شایع در فضای مجازی،فحاشی،توهین و تحقیر افراد بوده، لذا کاربران بدانند تهیه و انتشار هرگونه مطالب توهینآمیز و هتک حیثیت افراد و قومیتها جرم بوده و مجازات سختی برابر قانون در پی خواهد داشت.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
        
ارسال نظر