تصادف خونین پراید و نیسان با 4 مصدوم در دزفول

به گزارش رکنا، برخورد خودروی پراید و نیسان وانت در جاده محمد بن جعفر(ع) دزفول چهار مصدوم بر جا گذاشت.

 حسین حسیناک آتش‌نشان گفت: دیشب طی تماس شهروندی با سامانه ۱۲۵ این سازمان گزارش برخورد ۲ دستگاه خودروی سواری پراید و نیسان وانت اطلاع‌رسانی شد.

وی افزود: ستاد فرماندهی عملیات تیمی از آتش‌نشانان ایستگاه شماره یک را به محل حادثه واقع در جاده دزفول - شوش نرسیده به بقعه محمد بن جعفر(ع) اعزام کرد.

حسیناک با بیان اینکه علت وقوع حادثه توسط پلیس راهور در دست بررسی است، اظهارداشت: چهار نفر از سرنشینان سواری پراید شامل یک زن، یک مرد میانسال و ۲ کودک خردسال در این حادثه مصدوم شدند.

وی افزود: آتش‌نشانان پس از ایمن‌سازی خودروها، مصدومان حادثه را از خودرو خارج و ماموران اورژانس ۱۱۵ آنها را به بیمارستان منتقل کردند.

جاده محمد بن جعفر دزفول از جاده‌های پرتردد و کم عرض شهرستان دزفول است؛ طرحی تعریض این جاده حدود ۲ سال قبل کلنگ‌زنی شده ولی هنوز اقدامی عملی برای اجرای آن صورت نگرفته است.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 529382
  • فیلم خلاصه بازی بارسلونا 1 - رئال مادرید 2