داریوش کیانی بخشدار منچ چهارمحال و بختیاری گفت : این کودک عصر روز سه شنبه در این رودخانه غرق و جسد نیمه جان کودک با تلاش یک ساعته اهالی روستای ' پل Bridge بارز' پیدا شد.

به گفته وی، این کودک پانزدهمین کودک است که از 2 سال گذشته تاکنون در این رودخانه غرق شده است و چهارمین کودکی است که امسال جان خود را بر اثر غرق شدن در رودخانه از دست می دهد.

کیانی یادآور شد : رودخانه خرسان در چهارمحال و بختیاری ، باعث غرق شدن سومین کودک در 2 ماه اخیر در این منطقه شده است.

بخشدار منج چهارمحال و بختیاری به در معرض خطر بودن اهالی روستا به لحاظ جغرافیایی و قرار گرفتن این روستا در مجاورت رودخانه اشاره کرد و افزود: نبود حفاظ و نرده در کنار رودخانه از مشکلات این منطقه است.

به گفته وی، روستای پل بارز به علت مجاورت با رودخانه خرسان، نیاز مبرم به فنس کشی و ایجاد حفاظ کنار رودخانه دارد.

شهرستان لردگان در فاصله 160 کیلومتری مرکز استان چهارمحال وبختیاری قرار دارد.

رودخانه خرسان یکی از سرشاخه های رودخانه کارون است.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 415903
  • فیلم غرش زیبای شیر هنگام غروب آفتاب

اخبار تاپ حوادث