4 قصر شیرینی چطور کشته شدند + جزییات
حوادث رکنا: حادثه رانندگی در قصرشیرین چهار کشته برجا گذاشت
فرماندار قصرشیرین از برخورد یک پراید با یک دستگاه خودروی سمند در جاده قصرشیرین به سرپل ذهاب خبر داد و گفت: در جریان این سانحه رانندگی چهار تن از سرنشینان 2 خودروی سواری در دم کشته و چهار تن دیگر نیز مصدوم شدند.
مرادعلی تاتار فرماندار قصرشیرین زمان وقوع این حادثه Incident را ساعاتی قبل ذکر کرد و افزود: 2 دستگاه خودروی سواری پراید و سمند در حوالی روستای طهماسب در مسیر قصرشیرین به سرپل ذهاب به شدت با یکدیگر برخورد کردند.
وی علت وقوع این سانحه رانندگی را انحراف به چپ خودروی سواری پراید اعلام کرد و گفت: به محض وقوع این حادثه، نیروهای امدادی و راهداری به محل اعزام شدند و نسبت به بازگشایی مسیر و انتقال کشته شدگان و اعزام مجروحان به سردخانه و مراکز درمانی اقدام کردند.
شهرستان مرزی قصرشیرین با بیش از 27 هزار تن جمعیت در غرب کرمانشاه ، بیش از 400 کیلومتر راه دارد که 180 کیلومتر آن راه اصلی و فرعی ، 35 کیلومتر راه روستایی و 200 کیلومتر راه نیز مرزی است.
-
عباس ماندگار، صدای ماندگار موسیقی نواحی شمال ایران درگذشت / علت چه بود؟ + فیلم