به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، سید جلال ملکی گفت: در ساعت ۱۴ و ۳۲ دقیقه امروز وقوع حادثه Incident چرخ گوشت به سامانه ۱۲۵ اطلاع داده شد که در پی آن ستاد فرماندهی عوامل یک گروه نجات را به محل حادثه که در یکی از بیمارستان‌های مرکزی تهران بود، اعزام کرد.
وی با اشاره به حضور عوامل آتش نشانی در محل حادثه گفت: پس از حضور آتش نشانان در محل اتاق عمل بیمارستان مشاهده شد که دست چپ دختربچه‌ای دو ساله داخل چرخ گوشت رفته و آسیب جدی به انگشتانش وارد شده است.
سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرتهران ادامه داد: آتش نشانان در اتاق عمل اقدام به برش چرخ گوشت کردند و موفق شدند تا دست این دختربچه را از داخل چرخ گوشت خارج کنند البته امیدواریم با تلاش پزشکان مشکلی برای انگشتان دست این دختربچه به وجود نیاید.
ملکی ساعت اتمام عملیات آتش نشانان در این حادثه را ۱۵ و ۵۱ دقیقه اعلام کرد و به خانواده‌ها هشدار داد: برای استفاده از چرخ گوشت، اتو و ... حتما نکات ایمنی را رعایت کنید. بهتر است چرخ گوشت را روی میز یا لبه اوپن آشپزخانه قرار دهید و از کار با آن در حضور کودکان جدا خودداری کنند.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 381037
  • میراث ماندگار فرگوسن در منچستریونایتد از زبان بکام / قهرمانی پایان کار نبود، شروع دوباره بود

اخبار تاپ حوادث