قاتل مسلح شهید سعید پویان دستگیر شد / مامور پلیس چگونه به شهادت رسید + عکس و جزییات

به گزارش رکنا، سردار سید محمود میرفیضی با اعلام این خبر اظهار داشت: روز ۲۸ مرداد ماه 1402 ستوان سوم سعید پویان در عملیات دستگیری سارق مسلح در شهرستان مسجدسلیمان بر اثر اصابت گلوله به درجه رفیع شهادت نائل و قاتل آن متواری شد.

وی افزود: تیم‌ها‌ی عملیات ویژه پلیس آگاهی استان و شهرستان مسجدسلیمان با تلاش شبانه روزی و به کارگیری روش‌های نوین کشف جرم قاتل را در یکی از شهرستان‌های استان فارس شناسایی و با هماهنگی مرجع قضائی و اخذ نیابت در عملیاتی ضربتی و مقتدرانه با همکاری رده‌های همنام در شهرستان شیراز و فارسان چهارمحال و بختیاری او را در مخفیگاهش دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی استان خوزستان با اشاره به اینکه از متهم یک قبضه کلت کمری کشف شد، تصریح کرد: وی در تحقیقات پلیس به صراحت به قتل شهید نظم و امنیت سعید پویان اعتراف کرد.

سردار میرفیضی با اشاره به معرفی این مجرم به مرجع قضائی، خطاب به هنجارشکنان و مخلان نظم و امنیت گفت: پلیس با کسانی که بخواهند از قانون عبور کنند با همان قانون قاطعانه با آن‌ها برخورد خواهد کرد.

علی رنجکش

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 922195
  • فیلم / محسن رضایی: برخی می گویند چرا روی تنبیه آمریکا اصرار دارید؟ چیزی در دستتان است که نمی خواهید رو کنید؟ بله ما یک چیزی داریم!