دزدان حرفه ای خودروها در زابل 2 زن شیک پوش بودند + جزییات

سرهنگ حمید نوری گفت: در پی وقوع چند فقره سرقت قطعات و محتویات درون خودرو در سطح شهرستان زابل، به دلیل حساسیت موضوع شناسایی و دستگیری سارق یا سارقان در دستور کار ماموران پلیس آگاهی این فرماندهی قرار گرفت.

سرهنگ نوری تصریح کرد: ماموران پلیس با تلاش شبانه روزی و انجام یک سری اقدامات پلیسی، نهایتاً متهمان که 2 زن بودند، شناسایی و آنها را در یک عملیات غافلگیرانه در حین سرقت از یک دستگاه خودرو سواری دستگیر کردند.

این مقام انتظامی اظهارداشت: متهمان زن پس ازانتقال به پلیس آگاهی در بازجویی های تخصصی پلیس ، به 8 فقره سرقت قطعات و محتویات درون خودرو از جمله ضبط و پخش، فلش، جک و آچار اعتراف کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان زابل در پایان از مردم خواست ضمن توجه به هشدار‌ها و توصیه‌های انتظامی در صورت اطلاع از هرگونه مورد مشکوک، بلافاصله مراتب را از طریق سامانه 110 به پلیس اطلاع دهند.

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 912676
  • قهر کردن امیرحسین قیاسی وسط مصاحبه با عرشیاس بازیگر سریال پایتخت: من قشنگ نبودم، زمان ما اگر قشنگ بودی، برات بد تموم می‌شد!