اهدای عضو پسر 15 ساله شازندی پس از مرگ مغزی + عکس عرفان عسگری

به گزارش رکنا، پس از اعلام مرگ مغزی این نوجوان ورزشکار، خانواده عرفان عسگری در اقدامی انسان‌دوستانه و ارزشمند، با اهدای قلب، قرنیه، کبد و ریه‌های فرزندشان، به چند بیمار نیازمند فرصت دوباره زندگی بخشیدند.

این اقدام خیرخواهانه در شرایطی انجام شد که خانواده عرفان در سوگ فرزندشان بودند؛ تصمیمی دشوار که با هدف نجات جان بیماران و ادامه یافتن بخشی از وجود این نوجوان در زندگی دیگران گرفته شد.

عرفان عسگری اگرچه در پی این حادثه از میان خانواده و دوستانش رفت، اما اهدای اعضای بدنش باعث شد یاد و نام او در کنار ورزش و بوکس، با ایثار و بخشندگی نیز ماندگار شود.

قلب، قرنیه، کبد و ریه‌های این نوجوان اکنون می‌تواند برای بیماران نیازمند، آغازگر فرصتی دوباره برای زندگی باشد؛ پایانی تلخ برای یک زندگی کوتاه که با بخشندگی خانواده، به امیدی تازه برای چند خانواده دیگر تبدیل شد.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1248436
  • پاسخ فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت به رکنا: مشکلی با همسایه‌ ها نداریم! / گرفتاری کامیونداران ایرانی پشت مرزها + فیلم