وساطت زن میان دو راننده با مرگ تلخ او تمام شد
حوادث رکنا: رئیس پلیس آگاهی استان فارس از دستگیری مردی خبر داد که در جریان یک درگیری خیابانی در شیراز، بانوی ۵۵ سالهای را که برای میانجی گری وارد ماجرا شده بود، هل داد و باعث مرگ او شد.
به گزارش رکنا، سرهنگ محمود حافظی در تشریح این حادثه اظهار کرد: در پی اعلام وقوع یک فقره درگیری در فلکه گاز شیراز، مأموران پلیس به سرعت در محل حاضر شدند و در بررسیهای اولیه مشخص شد زنی حدود ۵۵ ساله بر اثر وارد شدن ضربه به سر، به شدت مجروح و به بیمارستان منتقل شده است.
وی افزود: تحقیقات تکمیلی نشان داد شب حادثه، میان راننده یک دستگاه پژو ۲۰۶ و یک خودروی ام جی درگیری فیزیکی رخ داده بود. این زن برای وساطت و پایان دادن به درگیری وارد ماجرا شده بود که یکی از رانندگان او را هل داد.
بر اساس اعلام پلیس، این زن پس از هل داده شدن، از پشت روی زمین افتاد و سرش با آسفالت برخورد کرد و بیهوش شد. او پس از انتقال به بیمارستان جان خود را از دست داد.
رئیس پلیس آگاهی استان فارس ادامه داد: کارآگاهان پس از آغاز تحقیقات، رانندهای را که در این حادثه نقش داشت شناسایی و با هماهنگی قضایی او را دستگیر کردند.
متهم در جریان تحقیقات به ارتکاب این رفتار اعتراف کرد و گفت در زمان درگیری و در حالی که به شدت عصبانی بوده، با دو دست به سینه زن که قصد وساطت داشته ضربه زده و پس از زمین خوردن او، از محل متواری شده است.
این متهم پس از اعتراف، برای طی مراحل قانونی به دادسرا معرفی و روانه شد.
-
فیلم / هشدار برای مسافران شمال / بارش های سیل آسا در این نقاط گیلان و مازندران
ارسال نظر