حمله با قمه و اسپری فلفلی هم نجاتش نداد؛ پایان کار جیببر حرفهای مرکز تهران
رکنا:سرکلانتر سوم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری یک جیببر حرفهای در محدوده کلانتری 107 فلسطین خبر داد؛ متهمی که هنگام دستگیری با قمه و اسپری فلفلی به مأموران حمله کرد، اما در نهایت زمینگیر شد و به چندین فقره سرقت تلفن همراه اعتراف کرد.
به گزارش رکنا، سرهنگ کیانوش نظری، سرکلانتر سوم پلیس پیشگیری پایتخت، از دستگیری یک سارق حرفهای تلفن همراه در محدوده کلانتری 107 فلسطین خبر داد و گفت: در پی وقوع چندین فقره سرقت تلفن همراه به شیوه جیببری، رسیدگی به این پرونده بهصورت ویژه در دستور کار مأموران قرار گرفت.
وی افزود: مأموران با بررسی تصاویر دوربینهای مداربسته، هویت سارق را شناسایی کردند. بررسیها نشان داد متهم بهصورت تکنفره اقدام به سرقت تلفن همراه شهروندان کرده و بلافاصله از محل متواری میشده است. پس از شناسایی، تصاویر وی در اختیار تیمهای عملیاتی و گشتهای انتظامی قرار گرفت.
سرهنگ نظری ادامه داد: مأموران حین گشتزنی در محدودههای جرمخیز، متهم را در خیابان بهار شیراز شناسایی کردند. وی با مشاهده پلیس قصد فرار داشت، اما پس از تعقیب و گریز، دستگیر شد.
به گفته وی، در بازرسی از متهم یک دستگاه تلفن همراه سامسونگ سرقتی کشف شد و وی پس از انتقال به کلانتری، در تحقیقات اولیه به سرقت 2 دستگاه تلفن همراه دیگر نیز اعتراف کرد و گفت گوشیهای سرقتی را به فروش رسانده است.
سرکلانتر سوم پلیس پیشگیری پایتخت خاطرنشان کرد: متهم هنگام دستگیری یک قبضه قمه و یک اسپری فلفلی همراه داشت و با استفاده از آنها به مأموران حمله کرد، اما با هوشیاری و اقدام بهموقع پلیس، بدون وارد شدن آسیب به مأموران، زمینگیر و بازداشت شد.
سرهنگ نظری با اشاره به تشکیل پرونده قضایی برای متهم، گفت: وی پس از معرفی به مرجع قضایی، با صدور قرار مناسب برای انجام تحقیقات تکمیلی در اختیار پلیس قرار گرفت.
وی در پایان از شهروندان خواست در اماکن شلوغ و پرتردد نسبت به نگهداری تلفن همراه و سایر اموال باارزش خود دقت بیشتری داشته باشند و در صورت مشاهده موارد مشکوک، موضوع را از طریق سامانه 110 به پلیس اطلاع دهند.
-
فیلم تلخ از لحظه پدر شدن سرباز شهید ارتش در حمله امریکا / علیرضا زارعی نتوانست دل سیر بچه اش را ببینیدشهادت سرباز تازه پدر شده ارتش در حمله آمریکا