شرط‌بندی برای رکوردشکنی، پایانش به دستبند رسید/ سرقت‌های زیر 60 ثانیه 2 پسر 18 ساله
تبلیغات

به گزارش رکنا،شرط‌بندی برسر شکستن رکورد زمان سرقت، انگیزه‌ای شد تا 2 پسر 18 ساله با استفاده از موتورسیکلت‌های تعمیری، سناریوی سرقت‌های سریالی خود را در خیابان‌های مرکز پایتخت رقم بزنند.

چندی قبل گزارش‌هایی درباره گوشی‌قاپی‌های سریالی در مرکز تهران به پلیس اعلام شد و گشت‌های پلیس برای شناسایی و دستگیری سارقان وارد عمل شدند. به گفته مالباختگان، سارقان دو پسر جوان بودند که با ماسک و سوار بر موتورسیکلت‌هایی با پلاک مخدوش اقدام به سرقت می‌کردند.

تحقیقات ادامه داشت تا اینکه چند روز قبل مأموران هنگام گشت‌زنی به 2 پسر جوان که سوار بر موتورسیکلتی با پلاک مخدوش بودند، مشکوک شدند. با وجود دستور ایست، آنها اقدام به فرار کردند اما در نهایت دستگیر شدند. بررسی شماره پلاک موتورسیکلت نشان داد این وسیله اواخر خرداد از مقابل خانه‌ای به سرقت رفته است. دو متهم نیز در ادامه به گوشی‌قاپی‌های سریالی اعتراف کردند.

سرقت؛ زیر 60 ثانیه

یکی از متهمان در بازجویی‌ها گفت: «برای بازی به گیم‌نت و کلوپ می‌رفتم که آنجا با همدستم آشنا شدم. هر 2 متهم 18 ساله بودیم، اما چند نفر از افرادی که برای بازی می‌آمدند از ما بزرگ‌تر بودند. آنها می‌گفتند امکان ندارد کسی بتواند زیر یک دقیقه گوشی‌قاپی کند. من و دوستم هم که تحت تأثیر حرف‌هایشان قرار گرفته بودیم، گفتیم ما می‌توانیم این رکورد را بشکنیم.»

یعنی به خاطر یک شرط‌بندی سرقت می‌کردید؟

دقیقاً. من و دوستم سوار موتورسیکلت می‌شدیم و در خیابان‌های مرکز شهر پرسه می‌زدیم. هر وقت فردی را می‌دیدیم که هنگام پیاده‌روی یا پشت فرمان خودرو مشغول صحبت با تلفن همراه است، به سمتش می‌رفتیم، گوشی را سرقت می‌کردیم و از زمان انجام سرقت فیلم می‌گرفتیم تا برای دوستانمان بفرستیم. اوایل انجام سرقت گاهی تا سه دقیقه طول می‌کشید، اما هرچه بیشتر تمرین کردیم و تعداد سرقت‌هایمان بیشتر شد، زمان انجام سرقت کمتر شد؛ به طوری که حالا در 60 ثانیه یا حتی کمتر از یک دقیقه گوشی را سرقت می‌کردیم.

موتورسیکلت‌ها را از کجا تهیه می‌کردید؟

همدستم در یک موتورسازی کار می‌کند. موتورسیکلت‌هایی را که برای تعمیر به آنجا می‌آوردند، برای سرقت برمی‌داشت. پلاک آنها را مخدوش می‌کردیم و بعد از انجام سرقت‌ها، موتور را برمی‌گرداندیم.

اما پلیس شما را با یک موتورسیکلت سرقتی دستگیر کرد.

در آخرین سرقت، موتوری را که برای تعمیر آورده بودند برداشتیم، اما بین راه خراب شد. مجبور شدیم آن را به تعمیرگاه برگردانیم. بعد هم در خیابان پرسه می‌زدیم که چشممان به موتورسیکلتی افتاد که کنار خیابان پارک شده بود و همان را سرقت کردیم.

اگر هدف فقط شرط‌بندی بود، چرا به سرقت‌ها ادامه دادید؟

اوایل فقط برای شکستن رکورد وارد این کار شدیم، اما بعد از مدتی دیدیم سرقت‌ها با موفقیت انجام می‌شود و از فروش گوشی‌ها پول خوبی به دست می‌آوریم. همان موقع تصمیم گرفتیم هم رکوردمان را بهتر کنیم و هم با ادامه سرقت‌ها پول بیشتری به دست بیاوریم.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1228732
  • فیلم / روایت احساسی همسر مریم مومن از مرگ خودش؛ اجرایی که وایرال شد

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات