قتل مرد جوان با قرص برنج به دستور همسرش / کارآگاهان تهران کشف کردند

به گزارش اختصاصی رکنا، زن 35 ساله‌ای که با همدستی مردی 38 ساله و به شیوه قتل اجاره‌ای، نقشه قتل همسرش را اجرا کرده بود، پس از صحنه‌سازی برای خودکشی مقتول، با تحقیقات تخصصی کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران شناسایی و دستگیر شد.

در پی ارجاع پرونده‌ای از سوی دادسرای جنایی به اداره دهم پلیس آگاهی تهران، موضوع مرگ مشکوک مردی بر اثر مصرف قرص برنج در تاریخ 1404/11/01 در دستور کار کارآگاهان قرار گرفت.

با توجه به نبود مدارک و شواهد کافی مبنی بر خودکشی، کارآگاهان تحقیقات تخصصی خود را برای کشف حقیقت و بررسی ابعاد پنهان این مرگ آغاز کردند.

در جریان بررسی‌های فنی، اطلاعاتی و اقدامات تخصصی پلیسی، مشخص شد همسر 35 ساله مقتول با همدستی مردی 38 ساله و به شیوه قاتل اجاره‌ای، برای به قتل رساندن همسرش اقدام کرده‌اند. متهمان پس از ارتکاب جنایت نیز با صحنه‌سازی تلاش کرده بودند مرگ مقتول را خودکشی جلوه دهند و مسیر تحقیقات را منحرف کنند.

در ادامه این تحقیقات، کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران موفق شدند روز دوشنبه 1405/08/04 هر دو متهم را شناسایی و دستگیر کنند. متهمان پس از دستگیری به بزه انتسابی اعتراف کردند.

پرونده این جنایت در حال حاضر تحت رسیدگی قضایی قرار دارد و تحقیقات برای روشن شدن تمامی ابعاد آن ادامه دارد.

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 1262405
  • فیلم / حرکت دست جنجالی امیرحسین زارع بعد از برد مقابل حریف آمریکایی