قتل به خاطر جای پارک خودرو در شاهرود/ بازداشت قاتل در کمتر از 12 ساعت توسط پلیس
تبلیغات

به گزارش رکنا، سرهنگ علیرضا شائینی درباره جزئیات این پرونده اظهار کرد: با وجود تلاش کادر درمان برای نجات جان مصدوم، وی بر اثر شدت جراحات وارده در بیمارستان جان خود را از دست داد.

وی از بازداشت سریع عامل قتل این جوان در کمتر  از ۱۲ ساعت پس از وقوع حادثه خبر داد و افزود: بلافاصله پس از وقوع قتل، تیمی از کارآگاهان پلیس آگاهی و مأموران تخصصی انتظامی استان و شهرستان با حضور در صحنه جرم، تحقیقات گسترده اطلاعاتی و میدانی را آغاز کرده و موفق به شناسایی هویت متهم شدند.

وی تصریح کرد: در ادامه و با انجام اقدامات فنی و پلیسی، مخفیگاه متهم در یکی از روستاهای شهرستان شناسایی شد. متهم که قصد فرار داشت، به اخطارهای پلیس توجهی نکرد و در نهایت با شلیک مأموران زمین‌گیر و دستگیر شد.

فرمانده انتظامی شاهرود خاطرنشان کرد: متهم ۲۲ ساله در بازجویی‌های اولیه به ارتکاب قتل اعتراف کرده و انگیزه خود را مشاجره سر جای پارک خودرو با مقتول ۴۰ ساله عنوان کرده است.

 

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات