پایان سرقتهای موتورسیکلت با لباس محلی/ سارق متواری در پیشوا دستگیر شد
رکنا: فرمانده انتظامی شهرستان پیشوا از دستگیری یک سارق موتورسیکلت و کشف 3 دستگاه موتورسیکلت مسروقه خبر داد؛ متهم برای پنهان ماندن از دید شهروندان از پوشش سنتی و محلی استفاده میکرد.
به گزارش رکنا، سرهنگ کارآگاه سید اکبر عربی، فرمانده انتظامی شهرستان پیشوا، از دستگیری یک سارق موتورسیکلت و کشف 3 دستگاه موتورسیکلت مسروقه در شهرستانهای پیشوا و پاکدشت خبر داد.
وی در تشریح جزئیات این پرونده اظهار کرد: در پی وقوع چند فقره سرقت موتورسیکلت، موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران کلانتری 12 طاقسپهر قرار گرفت. بررسیهای پلیسی نشان داد متهم که از یکی از استانهای شرقی کشور به این منطقه متواری شده بود، با پوشیدن لباس محلی و سنتی در سطح محلات تردد کرده و پس از ورود به پارکینگ منازل، اقدام به سرقت موتورسیکلتها میکرد.
فرمانده انتظامی شهرستان پیشوا افزود: مأموران با انجام اقدامات اطلاعاتی و شناسایی مخفیگاههای متهم، پس از هماهنگی قضایی به 4 باب منزل و محل اختفای وی وارد شدند و در بازرسیهای انجامشده موفق به کشف 3 دستگاه موتورسیکلت مسروقه شدند.
سرهنگ عربی با اشاره به دستگیری متهم خاطرنشان کرد: سارق پس از تکمیل پرونده و صدور قرار قانونی، برای ادامه روند رسیدگی قضایی روانه زندان شد