عملیات 6 ساعته نجات جوان 26 ساله در دره قایم شو مهریز
تبلیغات

به گزارش خبرنگار ما، سید علی طباطبایی فر اظهار کرد: شب گذشته پس از اعلام مفقودی یک جوان ۲۶ ساله در ارتفاعات منطقه مهریز به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات (EOC) هلال احمر استان، بلافاصله تیم های امدادی و تیم واکنش سریع استان به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: در این عملیات که از ساعت ۲۰:۳۰ آغاز شد، تیم واکنش سریع هلال احمر به همراه تیم پشتیبان شهرستان مهریز و یک بلد محلی در منطقه صعب العبور و صخره ای دره «قایم شو» عملیات جستجو را آغاز کردند.

طباطبایی فر ادامه داد: پس از چندین ساعت جستجو در ارتفاعات، نیروهای امدادی موفق شدند فرد مفقود شده را که دچار مصدومیت شده بود پیدا کنند.

معاون امداد و نجات هلال احمر استان یزد تصریح کرد: نجاتگران پس از فیکس کردن مصدوم و انتقال او با استفاده از بسکت از مسیر کوهستانی به پایین ارتفاعات، وی را برای ادامه اقدامات درمانی به عوامل اورژانس تحویل دادند.

وی خاطرنشان کرد: این عملیات امداد و نجات که حدود ۶ ساعت به طول انجامید، ساعت ۲:۳۰ بامداد با انتقال مصدوم و تحویل وی به عوامل اورژانس و نیروی انتظامی خاتمه یافت.

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات