فیلم تکاندهنده از زندانی بودن یک ماهه 2 خواهر سنندجی در توالت خانه / نامادری بی رحم و پدر بی غیرت 2 دختر 7 و 15 ساله را آزار می دادند + عکس های تغییر چهره و اندام دو دختر قبل و بعد از حبس در توالت
تبلیغات

به گزارش رکنا، حادثه‌ای تکان‌دهنده در محله حاجی‌آباد سنندج، افکار عمومی را تحت تأثیر قرار داده است. 2 دختر بچه 7 و 15 ساله که بنا بر اطلاعات منتشرشده در شرایطی نامناسب و نگران‌کننده نگهداری می‌شدند، با مداخله اورژانس اجتماعی و دستور قضایی از محل خارج و به مراکز درمانی منتقل شدند.

بر اساس گزارش‌های اولیه، پیگیری وضعیت این کودکان پس از دریافت گزارش‌ها و نگرانی‌های مردمی آغاز شد. در ادامه و پس از انجام بررسی‌های لازم، نیروهای اورژانس اجتماعی با اخذ مجوز قضایی وارد منزل مورد نظر شدند و 2 دختر بچه را که گفته می‌شود در فضای سرویس بهداشتی خانه نگهداری می‌شدند، از محل خارج کردند.

منابع محلی اعلام کرده‌اند این دو کودک در زمان نجات از وضعیت جسمی و روحی مناسبی برخوردار نبوده‌اند و آثار آسیب‌های متعدد بر بدن آنها مشاهده شده است. همچنین گزارش‌های اولیه از ضعف شدید جسمانی، سوءتغذیه و نیاز فوری به مراقبت‌های پزشکی و روان‌شناختی حکایت دارد.

بر پایه اظهارات مطرح‌شده در جریان رسیدگی اولیه، این دو خواهر مدتی را در شرایط دشوار سپری کرده و تحت آزارهای جسمی و روانی پدر و نامادری قرار داشته‌اند. با این حال، تعیین دقیق ابعاد ماجرا، مدت زمان نگهداری و نوع آسیب‌های وارده منوط به تکمیل تحقیقات تخصصی پزشکی، روان‌شناسی و قضایی خواهد بود.

گزارش‌ها حاکی است این پدر و نامادری بی رحم، پیش از ورود مأموران در محل حضور نداشته‌اند و اقدامات قانونی برای شناسایی و دستگیری آنان در دستور کار مراجع ذی‌ربط قرار گرفته است.

همزمان با انتقال کودکان به مراکز درمانی، روند معاینات تخصصی پزشکی و ارزیابی‌های روان‌شناختی آغاز شده و مقام‌های مسئول در حال بررسی تمامی ابعاد پرونده هستند. 

ورد رئیس کل دادگستری استان کردستان به پرونده 2 خواهر سنندجی

حجت الاسلام والمسلمین حسینی، رئیس کل دادگستری استان کردستان، در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: در پی دریافت گزارش‌های مردمی مبنی بر وقوع کودک آزاری در یکی از مناطق شهر سنندج، دستورات قضایی لازم صادر شد.

وی افزود: با صدور دستور قضایی، دو دختر ۷ و ۱۵ ساله از یک منزل توسط کارشناسان اورژانس اجتماعی خارج شدند. آثار ضرب و جرح شدید و شکستگی در نواحی مختلف بدن این دو کودک مشهود بود.

رئیس کل دادگستری استان کردستان با بیان اینکه این دو نوجوان بلافاصله به بیمارستان کوثر سنندج منتقل شدند تا مراحل درمانی لازم بر روی آنها انجام شود گفت: معاینات پزشکی از این دو دختر انجام شده و به دادستان مرکز استان دستور داده شد تا با حضور در بیمارستان، اقدامات قانونی را در اسرع وقت پیگیری کند.

حجت الاسلام و المسلمین حسینی در ادامه تصریح کرد: در همین راستا، پرونده قضایی در دادسرای مرکز استان تشکیل و برای متهمین پرونده دستورات قضایی لازم صادر شد. یکی از متهمین که پدر این دو کودک است، به اتهام کودک آزاری با صدور قرار بازداشت موقت، روانه زندان شد.

رئیس دستگاه قضایی استان کردستان همچنین اعلام کرد: متهم دیگر پرونده، که نامادری کودکان است، به اتهام مشارکت در کودک آزاری به دادسرای سنندج احضار شد.

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات