دستگیری سارق حرفهای خودرو در جنتآباد پس از تعقیب و گریز پلیسی / همدست فرار کرد
رکنا: سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری یکی از عاملان سرقت خودرو در محدوده جنتآباد پس از تعقیب و گریز و اجرای طرح مهار خبر داد و گفت: متهم به ۱۸ فقره سرقت خودرو اعتراف کرده است.
به گزارش رکنا، سرهنگ محمد افشار، سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری تهران بزرگ، اظهار داشت: مأموران کلانتری 138 جنتآباد حین گشتزنی در محدوده جنتآباد مرکزی به یک دستگاه خودروی پژو 405 که بهصورت دوبل در کنار یک دستگاه پژو پارس پارک شده بود، مشکوک شدند و موضوع را بهصورت ویژه در دستور کار قرار دادند.
وی افزود: با حضور مأموران در محل، مشخص شد سرنشین خودروی پژو 405 در حال تخریب درب پژو پارس و تلاش برای سرقت آن است. متهمان با مشاهده پلیس بهصورت جداگانه از محل متواری شدند؛ یکی بهصورت پیاده و دیگری با خودرو اقدام به فرار کرد.
سرهنگ افشار ادامه داد: پس از آغاز تعقیب و گریز و اجرای طرح مهار، مأموران برابر قانون بهکارگیری سلاح اقدام کرده و در نهایت دو حلقه لاستیک عقب خودروی متهم پنچر شد. متهم در فاز 2 شهرک اکباتان کنترل خودرو را از دست داد و پس از برخورد با جداول کنار خیابان، توسط مأموران زمینگیر و دستگیر شد.
وی با اشاره به کشفیات انجامشده تصریح کرد: در بازرسی از خودروی متهم، یک جفت پلاک سرقتی و تعدادی ابزار حرفهای سرقت کشف شد. همچنین بررسیهای تخصصی نشان داد پلاک نصبشده روی خودرو دستنویس بوده و خودروی مورد استفاده نیز سابقه سرقت از یکی از استانهای همجوار تهران را داشته است.
سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری پایتخت خاطرنشان کرد: متهم که دارای سوابق متعدد سرقت خودرو است، در تحقیقات اولیه به 18 فقره سرقت خودرو اعتراف کرده و اعلام کرده خودروهای سرقتی را پس از انتقال به شهرستانهای اطراف تهران، اوراق و قطعات آنها را به فروش میرسانده است.
وی در پایان گفت: پروندهای در این خصوص تشکیل و متهم برای ادامه تحقیقات و کشف جرائم احتمالی دیگر به پایگاه دوم پلیس آگاهی تهران بزرگ تحویل شده و تلاش برای دستگیری همدست متواری وی ادامه دارد.
ارسال نظر