کشف یک جسد در روستای مهاباد / تحقیقات برای شناسایی ادامه دارد
تبلیغات

به گزارش رکنا، عصر روز گذشته گزارش وقوع یک قتل در یکی از محله‌های اطراف سیدآباد مهاباد به پلیس اعلام شد و بلافاصله نیروهای انتظامی در جریان قرار گرفتند.

به دنبال این گزارش که حوالی ساعت ۱۶ روز سه‌شنبه ۲۷ بهمن مخابره شد، تیم‌های اورژانس، آتش‌نشانی و کارآگاهان دایره جنایی اداره آگاهی در محل حادثه حاضر شدند و اقدامات اولیه را آغاز کردند.

در ادامه، سرهنگ اسدزاده رئیس اداره آگاهی مهاباد به همراه تیم‌های تخصصی بررسی صحنه جرم در محل حضور یافت و فرآیند مستندسازی، جمع‌آوری ادله و بررسی دقیق صحنه انجام شد.

بر پایه اطلاعات اولیه، در محل حادثه جسدی به‌صورت مثله‌شده کشف شده است. با این حال، هویت مقتول و انگیزه یا عاملان احتمالی این جنایت هنوز مشخص نشده و تحقیقات تخصصی در این خصوص ادامه دارد.

نیروهای انتظامی با ایجاد محدوده امنیتی در اطراف صحنه جرم، نسبت به جمع‌آوری شواهد و انجام اقدامات فنی اقدام کرده‌اند و اعلام جزئیات تکمیلی به پایان بررسی‌ها موکول شده است.

از شهروندان مهابادی نیز خواسته شده در صورت مشاهده موارد مشکوک یا داشتن هرگونه اطلاعات مرتبط، مراتب را از طریق تماس با شماره ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات