فیلم اعتراف و دستگیری قاتلان جوان 21 ساله در سیستان و بلوچستان / باند مخوف «کرکس» متلاشی شد
تبلیغات

به گزارش رکنا، در پی وقوع این جنایت هولناک مقابل یک باشگاه ورزشی و بازتاب گسترده آن در فضای مجازی، پلیس آگاهی با انجام اقدامات تخصصی اطلاعاتی و عملیاتی، مخفیگاه متهمان را شناسایی و طی چند عملیات همزمان در نقاط مختلف استان سیستان و بلوچستان آن‌ها را بازداشت کرد.

پدر مقتول با تشریح جزئیات این حادثه تلخ گفت: پسر 21 ساله من مقابل باشگاه توسط چند نفر از اراذل و اوباش محاصره شد. آن‌ها راهش را بستند و با چاقو و شمشیر به او حمله کردند. موتور پسرم را هم تخریب کردند و با وارد کردن ضربات متعدد، او را به‌شدت مجروح کردند که متأسفانه جان خود را از دست داد.

یکی از متهمان در اعترافات خود اظهار کرد: ما چهار نفر از دوستان بودیم. در خیابان دانشگاه از خودرو پیاده شدیم. من با شمشیر و دوستم با چاقو به سمت آن‌ها حمله کردیم. در جریان درگیری یک تیر هم شلیک شد و در نهایت با چاقو ضربه‌ای به سر مقتول وارد شد.

متهم دوم نیز گفت: قصد داشتم ضربه را به شانه بزنم اما در شلوغی درگیری، چند ضربه وارد شد. یک بار سرش را پایین آورد و چاقو به سرش خورد. این اتفاق زندگی همه ما را نابود کرد.

متهمان در ادامه با ابراز پشیمانی خطاب به جوانان عنوان کردند: از همه جوانان می‌خواهیم به سمت این کارها نروند. این مسیر پایان خوشی ندارد و فقط پشیمانی و تباهی به دنبال دارد.

در همین رابطه، پلیس آگاهی استان سیستان و بلوچستان اعلام کرد: اعضای این باند شرارت به سرکردگی فردی معروف به «کرکس» پس از اقدامات اطلاعاتی گسترده شناسایی شدند و نهایتاً طی یک عملیات موفق، هماهنگ و غافلگیرانه در سه نقطه از استان دستگیر شدند. متهمان پس از اعتراف به بزه انتسابی، با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شدند.

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات