یورش شبانه به خانه سالمندان / باند سرقت خشن در کرمان متلاشی شد
تبلیغات

به گزارش رکنا، سردارجلیل موقوفه‌ای فرمانده انتظامی استان کرمان گفت: «این سارقان در کرمان و شهربابک، نیمه‌های شب سر و صورت خود را بسته و با قمه و وسایل شبیه اسلحه وارد منازل و مغازه افراد سن بالا می‌شدند و طلا و اموال با ارزش را به سرقت می‌بردند.»  

وی با اشاره به جرم سرقت به عنف و زورگیری این مجرمان افزود: «دو نفر از اعضای این باند در یزد و ۶ نفر در استان کرمان دستگیر شدند. هر هشت سارق اتباع و در بازه سنی ۲۰ تا ۲۵ سال هستند و تاکنون به ۱۲ مورد سرقت به عنف و زورگیری اعتراف کرده‌اند.»  

یکی از سارقان درباره شیوه سرقت‌هایشان گفت: «خانه‌هایی را که زنان تنها یا افراد سالخورده در خانه بودند شناسایی می‌کردیم و از دیوار خانه بالا می‌رفتیم و بعد با چاقو و قمه صاحب خانه را تهدید می‌کردیم.»

یکی از شاکی‌ها که زن میانسالی بود در اداره پلیس با شناسایی سارقان دستگیر شده گفت: «با مادر پیرم در خانه تنها بودیم که ناگهان سه نفر با شمشیر و قمه وارد خانه شدند. یکی از آنها به سراغ مادرم رفت و شمشیر را روی شانه‌اش گذاشت و گفت اگر صدایت دربیاید تو را می‌زنم نفر دوم هم با قمه مرا تهدید کرد و بعد همدستشان خانه را به هم ریخت و مقداری پول و طلا پیدا کرده و بعد هم فرار کردند.»

فرمانده انتظامی استان کرمان گفت: «توصیه ما به مردم این است که در منزل طلا و ارز نگهداری نکنند. بسیاری از منازل ویلایی است و طبقه دوم حفاظ ندارد و بالکن به داخل منزل راه دارد. بنابراین نصب دزدگیر و سیستم هشدار، لازم و خودمراقبتی خیلی مهم است.»

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات