تشکیل پرونده قضائی برای شهادت یک نفر در حوادث کوهدشت
تبلیغات

به گزارش رکنا، حادثه ای تلخ در شهرستان کوهدشت رخ داد که به شهادت امیرحسام خدایاری فرد در جریان درگیری های دهم دی ماه ۱۴۰۴ منجر شد. در پی این اتفاق، رئیس کل دادگستری استان لرستان با صدور دستوری فوری، از تشکیل پرونده قضایی و پیگیری جدی این موضوع خبر داد.

دستور فوری برای پیگیری و برخورد قاطع

حجت الاسلام والمسلمین سعید شهواری، رئیس کل دادگستری استان لرستان، در دستوری به رئیس دادگستری و دادستان عمومی و انقلاب شهرستان کوهدشت، ضمن ابراز تألم از این حادثه ناگوار، تأکید کرد که باید ابعاد این ماجرا به طور دقیق و قانونی بررسی شود. وی خواستار برخورد قاطع و بدون اغماض با مسئولان و عاملان این رویداد شد.

برنامه ریزی دقیق برای اجرای عدالت

وی تصریح کرد: دستگاه قضایی استان لرستان با جدیت تمام، افراد دخیل در این حادثه را شناسایی کرده و طبق قانون با آنان برخورد خواهد شد. رئیس دادگستری استان همچنین بر رد هرگونه چشم پوشی و مدارا تأکید کرد و اعلام کرد که قوه قضاییه با همه توان خود برای احقاق حق و اجرای عدالت فعالیت می کند.

تشکیل شعبه ویژه برای رسیدگی به حادثه

به دستور رئیس کل دادگستری لرستان، دادستان کوهدشت مأمور شده است که با تشکیل شعبه ای ویژه، بررسی های دقیق میدانی را انجام داده و مستندات لازم را برای رسیدگی به این پرونده جمع آوری کند. روند پیگیری این پرونده تا حصول نتیجه نهایی به دقت دنبال خواهد شد.

رئیس کل دادگستری لرستان همچنین با تأکید بر اهمیت کشف حقیقت، اعلام نمود که تمامی اقدامات قانونی برای روشن شدن ابعاد این حادثه و اجرای عدالت انجام خواهد شد تا اعتماد عمومی به نظام قضایی تقویت شود.

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی