هم قاتل هم برادران مقتول در شیراز بازداشت شدند
برادران مقتول زودتر از پلیس به قاتل رسیدند / شلیک به قاتل در محاصره پلیس
رکنا: فرمانده انتظامی فسا از دستگیری قاتلی خبر داد که 2 روز پیش یکی از بستگانش را در اطراف پارکینگ دادگستری شهرستان به قتل رسانده بود و در جریان تعقیب و گریز، برادران مقتول نیز با او درگیر و مجروح شدند.
به گزارش رکنا، سرهنگ لطفالله محمدی، فرمانده انتظامی شهرستان فسا، اعلام کرد: روز دوشنبه (24 آذرماه)، مردی 41 ساله در مجاورت پارکینگ دادگستری فسا توسط یکی از بستگانش به قتل رسید. بلافاصله پرونده در دستور کار پلیس قرار گرفت و برای دستگیری قاتل، 3 گروه ویژه از کارآگاهان تشکیل شد.
وی افزود: تحقیقات پلیس نشان داد متهم در یکی از روستاهای اطراف فسا مخفی شده است. با هماهنگی قضایی، ماموران به محل اعزام شدند، اما در این هنگام برادران مقتول با قاتل درگیر شده و با اسلحه کمری او را مجروح کرده بودند و قصد فرار داشتند.
سرهنگ محمدی ادامه داد: ماموران سریعا وارد عمل شدند و موفق شدند قاتل 37 ساله و 2 نفر از برادران مقتول را دستگیر کنند. همچنین 2 قبضه اسلحه کلت و شکاری از محل کشف شد.
رئیس پلیس فسا با بیان اینکه قاتل هماکنون در بیمارستان بستری و تحت درمان قرار دارد و دیگر متهمان برای طی مراحل قانونی به دادسرا معرفی شدهاند، از همکاری شهروندان در حفظ امنیت جامعه تقدیر کرد.
ارسال نظر