فیلم واژگونی مرگبار اتوبوس در محور اصفهان–یاسوج / سفر شبانه با 3 کشته و 15 زخمی
رکنا: در پی واژگونی یک دستگاه اتوبوس اسکانیا در محور اصفهان–یاسوج که صبح جمعه رخ داد، این حادثه مرگبار به کشته شدن 3 نفر و مجروحیت 15 سرنشین انجامید؛ سانحهای که بنا بر اعلام رئیس پلیس راه راهور فراجا، ناشی از عدم توجه به جلو بوده و تحقیقات تکمیلی همچنان ادامه دارد.
به گزارش خبرنگار رکنا، سردار احمد کرمیاسد، رئیس پلیس راه راهور فراجا، از وقوع یک سانحه مرگبار در محور اصفهان – یاسوج خبر داد و اعلام کرد: در ساعت 05:55 صبح جمعه 1404/09/21، یک دستگاه اتوبوس اسکانیا در حوزه پلیس راه سمیرم دچار واژگونی شد که در این حادثه 3 نفر کشته و 15 نفر مجروح شدند.
وی افزود: براساس بررسیهای اولیه کارشناسان پلیس راه، عدم توجه به جلو از سوی راننده، علت اصلی وقوع این حادثه تشخیص داده شده است.
به گفته سردار کرمیاسد، اتوبوس حادثهدیده با 20 مسافر از مبدأ تهران به سمت یاسوج در حرکت بوده و تحت مدیریت تعاونی آسیا سفر فعالیت میکرده است.
رئیس پلیس راه راهور فراجا تأکید کرد: تیمهای تخصصی پلیس راه در محل حاضر شده و تحقیقات تکمیلی درباره جزئیات سانحه همچنان ادامه دارد.
وی با ابراز همدردی با خانواده جانباختگان، از رانندگان حملونقل عمومی خواست ضمن رعایت دقیق مقررات، از هرگونه خستگی، خوابآلودگی و بیتوجهی به جلو که عامل بخش قابل توجهی از سوانح جادهای است، خودداری کنند.
ارسال نظر