دستگیری عامل تیراندازی واخلال درنظم عمومی در هویزه
حوادث رکنا: فرماندهی انتظامی هویزه از دستگیری یک نفر عامل شرارت واخلال در نظم و تیراندازی به طرف منازل شهروندان در این شهرستان خبر داد.
به گزارش رکنا، سرهنگ مالک حزبائی در تشریح جزئیات خبر اظهار داشت: در پی اعلام مرکز فوریت های پلیسی 110مبنی بر یک نفر عامل شرارت واخلال در نظم و تیراندازی به طرف منازل وشهروندان در یکی از مناطق این شهرستان، بلافاصله گشت کارکنان انتظامی جهت بررسی موضوع به محل اعزام شدند.
وی افزود: پس از هماهنگی با مرجع قضائی و انجام اقدامات اطلاعاتی مخفیگاه متهم را شناسایی و در یک اقدام غافلگیرانه آن رادر کمترین زمان ممکن دستگیر کردند.
سرهنگ حزبائی در ادامه بیان داشت: متهم در تحقیقات تکمیلی به بزه ارتکابی اعتراف و دربازرسی از مخفیگاه آن یک قبضه سلاح جنگی کشف شد.
فرمانده انتظامی هویزه در خاتمه از تشکیل پرونده قضایی علیه متهم خبر داد و گفت: یکی از برنامه های اصلی پلیس در برخورد قاطع با مخلان نظم و امنیت عمومی شهروندان است که با امید به خداوند متعال و همکاری مردم عزیز به آن جامه عمل خواهد پوشاند.
علی رنجکش
ارسال نظر