قاتل فراری کرمانشاه در پایتخت گرفتار شد / انگیزه قتل اختلاف ملکی بود
تبلیغات

به گزارش رکنا،سرهنگ کارآگاه شکرالله کدیوریان، سرپرست پلیس آگاهی استان کرمانشاه، اعلام کرد که قاتل فراری مرد 61 ساله‌ای که در خرداد امسال در یکی از روستاهای اطراف کرمانشاه به قتل رسیده بود، در تهران دستگیر شد. وی توضیح داد که تحقیقات اداره جنایی پلیس آگاهی کرمانشاه برای شناسایی و دستگیری متهم ادامه داشت تا اینکه مخفیگاه او در پایتخت شناسایی شد.

کدیوریان افزود: پس از اخذ نیابت قضایی، تیمی از کارآگاهان کرمانشاه به محل مخفیگاه قاتل اعزام شد و در عملیاتی غافلگیرانه، قاتل 45 ساله بازداشت شد. وی سپس به کرمانشاه منتقل شد و در بازجویی‌ها ضمن اعتراف به قتل، انگیزه خود را اختلافات ملکی با مقتول عنوان کرد.

سرپرست پلیس آگاهی کرمانشاه همچنین از تشکیل پرونده قضایی برای متهم خبر داد و گفت: قاتل به دستگاه قضایی معرفی شده و مراحل قانونی پرونده در حال پیگیری است.

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی