نجات یک دختربچه و 3 بزرگسال از خودروی در حال سوختن توسط ماموران پلیس راه + جزئیات حادثه
رکنا: تغییر مسیر ناگهانی پژو، حادثه آتشسوزی در آستارا را رقم زد.

به گزارش رکنا، رئیس پلیس راه استان گیلان ، از وقوع یک فقره تصادف منجر به جرح در دوربرگردان پایانه شهرستان آستارا خبر داد و اعلام کرد: در بعداز ظهر امروز یک دستگاه سواری پژو پارس به دلیل تغییر مسیر ناگهانی با یک دستگاه سواری تارا (مسافر اهل شهرستان کرمان) برخورد که سواری تارا در ادامه با نیوجرسی میانه راه برخورد و شعله ور می شود.
سرهنگ جاور صفاری افزود: ماموران پلیس راه که در نزدیکی حادثه مستقر بوده سریعا در محل حاضر قبل از شعله ور شدن خودرو تمام چهار سرنشین تارا را که شامل دو مرد و یک خانم و یک دختر بچه بود از خودرو خارج کردند.
این مقام انتظامی گفت: حال عمومی راننده و سرنشینان خودروهای تارا و پژو پارس که فاقد جراحت خاص میباشند مساعد گزارش شده است.
سرهنگ صفاری در پایان ضمن اعلام اینکه علت حادثه تغییر مسیر ناگهانی بوده خاطرنشان کرد: اگر چه با حضور به موقع مامورین از حادثه هولناک جلوگیری شد ولیکن با رعایت قوانین رانندگی خصوصا استفاده آینه در هنگام تغییر مسیر و خط عبور میتوان از چنین حوادثی جلوگیری کرد.
ارسال نظر