پایان مرموز یک شب عروسی / قاتل مهمان دستگیر شد!
تبلیغات

به گزارش ولی رستمی، بخشدار بربرود شرقی الیگودرز، شامگاه گذشته حادثه‌ای تلخ در مراسم عروسی یکی از اهالی روستای مغانک رخ داد که در آن فردی با شلیک گلوله موجب جان باختن دختر ۲۰ ساله‌ای شد.

دستگیری سریع عامل حادثه توسط نیروهای انتظامی

وی اظهار داشت: نیروهای انتظامی شهرستان و بخش به محض دریافت خبر این حادثه، با سرعت به محل وقوع جرم در روستای مغانک اعزام شدند و توانستند قاتل را طی یک عملیات پلیسی دستگیر کنند.

اقدامات پیشگیرانه اما بی‌ثمر

وی با اشاره به تدابیر پیشگیرانه قبلی تصریح کرد: نیروهای انتظامی پیش از آغاز هرگونه مراسم عروسی یا عقدنامه، از داماد و برگزارکنندگان تعهد کتبی درخصوص خودداری از تخلفات و تیراندازی دریافت می‌کنند. با این حال، به دلیل اصرار برخی افراد بر اجرای این رسم نادرست، این حادثه ناگوار رخ داده است.

ضرورت مقابله با فرهنگ غلط تیراندازی در مراسم

رستمی از عملکرد سریع و مؤثر نیروهای انتظامی الیگودرز تقدیر کرد و با انتقاد از استمرار این فرهنگ نامطلوب افزود: اینگونه رفتارها بارها توسط مسئولان مورد هشدار قرار گرفته‌اند، اما متأسفانه همچنان شاهد تکرار چنین اتفاقات تلخی هستیم.

در حادثه شب گذشته، شلیک گلوله توسط فردی در مراسم عروسی منجر به قتل دختر جوانی اهل روستای مغانک شد که قرار بود به زودی ازدواج کند.

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی