دستگیری سارقان مسلح تلفن همراه در شوش
حوادث رکنا: فرمانده انتظامی شوش از دستگیری 2 سارق مسلح تلفن همراه با 4 فقره سرقت در این شهرستان خبر داد.

به گزارش رکنا، سرهنگ محمد محمدی نسب در تشریح این خبر به خبرنگار حوزه انتظامی رکنا در خوزستان اظهار داشت: در پی وقوع سرقت مسلحانه تلفن همراه در این شهرستان، بلافاصله موضوع به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: ماموران پلیس آگاهی این شهرستان با کار تخصصی و اقدامات پلیسی 2 نفر سارق به هویت معلوم را در این رابطه شناسایی و با هماهنگی مقام قضائی در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر کردند.
سرهنگ محمدی نسب در ادامه بیان داشت: متهمان در تحقیقات پلیس تاکنون به 2 فقره سرقت مسلحانه، یک فقره سرقت به عنف و یک فقره سرقت عادی تلفن همراه اعتراف کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان شوش با بیان اینکه متهمان پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی شدند، خاطر نشان کرد: پلیس با تمام توان خود و با اشراف اطلاعاتی اجازه نخواهند داد مجرمان با ارتکاب جرم، آرامش و آسایش مردم را مختل کنند.
علی رنجکش
-
فیلم / معماری خلاقانه هواپیمای شخصی شاه و فرح پهلوی / قصر هوایی بوده توالت لعنتیش از طلاست
ارسال نظر