فناوری خودران تسلا زیر تیغ دادگاه / ماسک و تیمش مقصر شناخته شدند!

به گزارش رکنا، تسلا در پی شکایت مرتبط با یک تصادف مرگبار در فلوریدا به پرداخت ۴۳ میلیون دلار جریمه محکوم شد. این جریمه در نتیجه تحقیقاتی بود که نقش تکنولوژی رانندگی خودران تسلا را در این حادثه برجسته کرد.

دادگاه فلوریدا و نقش فناوری خودران تسلا

براساس گزارش منتشر شده از واشنگتن پست، دادگاهی در ایالات متحده آمریکا شرکت تسلا را به دلیل مسئولیت نسبی در وقوع تصادف مرگباری که در سال ۱۳۹۸ رخ داده بود، جریمه کرد. این دادگاه اعلام کرد که فناوری Autopilot یا همان رانندگی خودران تسلا، یکی از دلایل وقوع این سانحه بوده است. این ویژگی که به طور پیش‌فرض بر خودروهای تسلا نصب شده، مدیریت امکان برخورد و ترمز اضطراری را بر عهده دارد.

سرنوشت پرونده و نگاه تسلا به مسئولیت

در حالی که شرکت تسلا همواره مسئولیت حوادث مربوط به خودروهای مجهز به سیستم رانندگی خودران را رد کرده، اما پرونده این تصادف در فلوریدا متفاوت بود. بر اساس نتیجه جلسه هیئت منصفه، این فناوری منجر به انصراف و توجه نداشتن راننده خودرو، جورج مک‌گی، به مسیر شده است؛ در ادامه او به دو نفر به نام‌های نایبل بناویدس لئون و دیلون آنگولو برخورد کرد که یکی از این افراد جان خود را از دست داد و نفر دیگر به طور جدی آسیب دید.

استراتژی قانونی تسلا در تقابل با این ادعا

وکلای تسلا در جریان این شکایت استدلال کردند که عدم توجه راننده، جورج مک‌گی، به مسیر و برداشتن تلفن همراهش، علت اصلی این حادثه بود؛ بنابراین فناوری رانندگی خودران نباید مقصر قلمداد شود. از سوی دیگر، شاکیان پرونده شامل خانواده‌های قربانیان تأکید داشتند که نحوه تبلیغات و صحبت‌های ایلان ماسک و شرکت تسلا درباره این فناوری، تصوری نادرست از میزان ایمنی آن ایجاد کرده است.

نتیجه‌گیری هیئت منصفه و گام بعدی تسلا

در نهایت، هیئت منصفه دو سوم از مسئولیت تصادف را به راننده و یک سوم آن را به تسلا نسبت داد. این شرکت ملزم به پرداخت جریمه شد و اعلام کرد قصد دارد تقاضای فرجام خواهی کند.

  • قایدی و آزمون، کاندید بهترین بازیکنان لیگ امارات

اخبار تاپ حوادث

وبگردی