کشف 95 میلیارد لوازم خانگی قاچاق در جنوب تهران

به گزارش رکنا، سرهنگ کارآگاه مهدی افشاری در این خصوص توضیح داد: در پی اقدامات اطلاعاتی مشخص گردید مقادیری کالای قاچاق خارجی در انباری در 60 متری شورآباد تخلیه و دپو گردیده که کالای خارجی را توسط خودروهای شوتی از شهرهای جنوبی به اطراف تهران منتقل و سپس توسط وانت به این مکان منتقل و توزیع می نماید.

سرهنگ افشاری افزود: ماموران این پلیس محل موصوف را  بازرسی کردند که مشخص شد کالاها در سامانه ها ثبت نشده و اسناد گمرکی مربوط به سال‌های گذشته است.

این مقام انتظامی افزود: کالاها شامل 197 دستگاه لوازم خانگی با برندهای معروف بوده که پرونده قضایی مربوطه تشکیل و به همراه متهم به مرجع قضائی معرفی شد.

این مقام پلیسی بابیان اینکه کارشناسان ارزش ریالی اموال کشف شده را بیش از 95 میلیارد ریال اعلام کرده اند، اضافه کرد: با سرمایه گذاری در ورود و خروج کالای قاچاق و ارز نابودی صنایع کشور را هدف نگیرید.

 

  • فیلم/ واز محلی؛ رقص پر جنب و جوش کردی که با دیدنش بعد محو اصالت حرکاتشون میشی

اخبار تاپ حوادث

وبگردی