مرگ تلخ وکیل جوان در آتش سوزی های آبیدر سنندج

به گزارش رکنا، حمید مرادی، جوان فداکار و نیروی داوطلب مردمی، در جریان عملیات مهار آتش‌سوزی کوه آبیدر سنندج بر اثر شدت سوختگی صبح جمعه در بیمارستان جان خود را از دست داد.

این حادثه عصر پنجشنبه در پی وقوع آتش‌سوزی گسترده در ارتفاعات آبیدر رخ داد که نیروهای مردمی به همراه ۱۴ تیم عملیاتی از دستگاه‌های مختلف شامل ۵ تیم آتش‌نشانی، ۳ تیم منابع طبیعی (دو تیم شهرستان و یک تیم استانی)، نیروهای هلال‌احمر و اورژانس ۱۱۵ برای مهار آتش در محل حاضر شدند.

فرماندار سنندج در خصوص این آتش سوزی گفت: در این حادثه ۸ نفر از نیروهای مردمی و امدادی مصدوم شدند که پس از امدادرسانی سریع با اعزام اورژانس هوایی و زمینی، سه نفر از طریق بالگرد و ۵ نفر با آمبولانس به بیمارستان کوثر سنندج منتقل شدند.

غریب سجادی افزود: از این تعداد، ۳ نفر پس از مداوای اولیه مرخص شدند و ۵ نفر دیگر در بیمارستان بستری هستند.

مرحوم حمید مرادی، که با انگیزه‌ای خالصانه برای حفاظت از طبیعت و زیست‌بوم منطقه در عملیات مهار آتش حضور یافته بود، به دلیل شدت سوختگی جان باخت.

مراسم تشییع پیکر این جوان فداکار عصر جمعه در قطعه ۱۲ بهشت محمدی سنندج برگزار خواهد شد.

 

 

  • فیلم حمله تروریستی به خوردوی فراجا توسط گروهک تروریستی پژاک منتشر شد

وبگردی