دستگیری قاتل متواری در دشت آزادگان

به گزارش رکنا، سرهنگ  جواد مراونه گفت:  در پی وقوع یک فقره قتل با سلاح گرم در اوایل سال ۱۴۰۴ در این شهرستان، دستگیری قاتل به صورت ویژه در دستور کار پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی با اشاره به بررسی‌های دقیق ابعاد پرونده، بیان  کرد: ماموران پلیس آگاهی با بهره گیری از فناوری‌های نوین پلیسی ۳ نفر مظنون به قتل را شناسایی و پس از هماهنگی قضائی طی یک عملیات ضربتی آنان را در مخفیگاهشان دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان دشت آزادگان گفت:  یکی از دستگیرشدگان در مواجهه با مستندات پلیس به قتل ارتکابی اعتراف و ۲ نفر دیگر همدستان قاتل بودند.

سرهنگ مراونه در پایان با اشاره به اینکه انگیزه قاتلان را اختلافات ملکی عنوان کرد، بیان داشت: متهم پس تکمیل پرونده و تحویل به مرجع قضائی با قرار صادره روانه زندان شدند.

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 1130592
  • قبل از خرید زمین روستایی بخوانید / سامانه «ساختار» امکان استعلام رایگان کاربری زمین را فراهم کرد + فیلم