عشق مرگبار در بزرگراه تهران / خسرو متهم به قتل عمد شد

به گزارش رکنا، در واپسین روز سال ۱۴۰۲، حادثه‌ای تلخ در بزرگراه شیخ فضل‌الله نوری تهران، توجه مأموران پلیس را به خود جلب کرد. گزارشی مبنی بر واژگونی یک دستگاه خودروی پژو به مرکز فوریت‌های پلیسی اعلام شد و دقایقی بعد، نیروهای امدادی و تیم بررسی صحنه به محل حادثه اعزام شدند.

در بررسی اولیه مشخص شد راننده خودرو، مردی حدوداً ۳۰ ساله به نام خسرو، دچار جراحات سطحی شده، اما سرنشین خودرو، دختری ۲۰ ساله به نام سحر، در همان لحظه جان باخته است. خسرو در نخستین اظهارات خود مدعی شد که با سحر در ارتباط دوستانه بوده و حادثه در حین رانندگی به‌صورت کاملاً ناخواسته رخ داده است.

با توجه به شواهد موجود، پلیس در گزارش اولیه خود، وقوع سانحه رانندگی را تایید کرد و پرونده با اتهام قتل غیرعمد برای راننده تشکیل و به دادگاه کیفری دو تهران ارسال شد. اما چندی بعد، روند پرونده با ورود خانواده سحر دستخوش تغییر شد.

شکایت خانواده سحر و تغییر مسیر پرونده

خانواده دختر جوان با مراجعه به دادسرا، اظهاراتی ارائه دادند که فرضیه‌ای تازه را مطرح می‌کرد. آنها ادعا کردند که رابطه میان خسرو و سحر از اساس نادرست و نابرابر بوده و مرد جوان با انگیزه‌ای پنهان وارد زندگی دخترشان شده است. مادر سحر با بیان اینکه دخترش دانشجوی یکی از برترین دانشگاه‌های کشور بوده، گفت: «دختر من به تازگی وارد دانشگاه شده بود و از نظر سنی و جایگاه اجتماعی، هیچ تناسبی با خسرو که در کار املاک بود، نداشت. به باور ما، او سحر را فریب داده و این تصادف شاید ساختگی باشد. چطور ممکن است سانحه‌ای آن‌قدر شدید باشد که جان دخترم را بگیرد اما خسرو فقط چند زخم سطحی بردارد؟»

بر اساس مستندات ارائه‌شده و اصرار اولیای دم، پرونده برای رسیدگی مجدد به شعبه ۱۰ دادگاه کیفری یک استان تهران ارجاع شد و این‌بار برای خسرو کیفرخواستی با عنوان قتل عمد صادر شد.

در دادگاه چه گذشت؟

جلسه محاکمه با حضور خانواده سحر، متهم و قضات دادگاه برگزار شد. در آغاز جلسه، اولیای دم درخواست قصاص کردند. سپس مادر سحر با حضور در جایگاه، اظهارات خود را این‌گونه ادامه داد: «ما به این نتیجه رسیده‌ایم که این حادثه نمی‌تواند فقط یک تصادف ساده باشد. شواهدی داریم که احتمال ساختگی بودن سانحه را تقویت می‌کند.»

در ادامه، خسرو در جایگاه قرار گرفت و با رد اتهام قتل عمد، بار دیگر بر تصادفی بودن ماجرا تأکید کرد. او گفت: «بارها گفته‌ام که سحر در یک سانحه دلخراش جان خود را از دست داد. من او را دوست داشتم و هیچ نیتی برای آسیب‌زدن به او نداشتم.»

وی درباره نحوه آشنایی با سحر چنین توضیح داد: «صاحب یک دفتر املاک هستم. در مسیر رفت‌وآمدم با سحر آشنا شدم و به مرور به او علاقه‌مند شدم. روز حادثه در حال دور زدن با ماشین بودیم که ناگهان کنترل خودرو از دستم خارج شد و خودرو واژگون شد.»

ادامه تحقیقات و سرنوشت نامعلوم پرونده

پس از شنیدن اظهارات طرفین، قضات دادگاه تصمیم گرفتند برای روشن شدن ابعاد حادثه، بررسی‌های تکمیلی توسط کارشناسان فنی صورت گیرد. قرار شد پس از اعلام نظر نهایی کارشناسان تصادف، رأی نهایی دادگاه درخصوص اتهام وارده به خسرو صادر شود.

اکنون سرنوشت این پرونده پیچیده در انتظار گزارش کارشناسی است؛ گزارشی که می‌تواند مشخص کند آیا این سانحه، تنها یک حادثه تلخ بوده یا پشت آن، نقشه‌ای شوم پنهان شده است.

اخبار تاپ حوادث

وبگردی