پیام تسلیت رئیس پلیس پایتخت به مناسبت شهادت امام محمد باقر(ع)

به گزارش رکنا، رئیس پلیس پایتخت طی پیامی، سالگرد شهادت امام محمد باقر(ع)، پنجمین اختر تابناک امامت و ولایت را تسلیت گفت.

متن این پیام به شرح ذیل است؛

بسم الله الرحمن الرحیم

شهادت حضرت امام محمد باقر(ع) پنجمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت را به پیشگاه مقدس حضرت ولی عصر(عج)، مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و عموم مردم شریف و ولایتمدار ایران اسلامی تسلیت عرض می کنم.

امام محمد باقر(ع)، با شکافتن مرزهای دنش و حکمت، افق های نوینی را در عرصه معارف اسلامی گشود و با مجاهدتی کم نظیر در نشر علم و تربیت شاگردان بزرگ، نقش بی بدیلی در پاسداری از آموزه های ناب اسلامی ایفا کرد. لقب باقر العلوم نشان ازعمق و ژرفای علمی آن امام همام دارد که همگان را به تامل و تدبر در مسیر دانایی و دیانت فرا می خواند.

پلیس پایتخت، ضمن تسلیت شهادت این امام همام، پاسداشت ارزش های اسلامی، حفظ امنیت و آرامش جامعه و خدمت رسانی به مردم را وظیفه اصلی خویش می داند و از درگاه متعال می خواهیم که ما را رهرو راستین راه امامان معصوم علیهم السلام قرار دهد و توفیق خدمت خالصانه به ملت بزرگ ایران را بیش از پیش عنایت بفرماید.

رئیس پلیس پایتخت

سرتیپ پاسدار محمدیان

 

  • طالع‌بینی روز / حین خوندن این پیام قول میدم این شخص موردنظر بهت پیام میده ...منتظر باش / تقویم نجومی، اعمال، ذکر و نماز روز پنج شنبه 15 خرداد 1404

وبگردی